OTURSDAG

Året börjar med en riktig otursdag kort efter mitt inlägg så hämtade ju maken Alvin, då farmor ringt och sagt att han var ledsen så när maken sen kom fram kort efter så visade det sig att hunden en gammal annars kärvänlig jycke hade rivit sonen tokigt mellan ögonen och hur det riktigt gått till så har jag ännu ingen klarhet i då jag inte hunnit träffa svärmor personligen. Dock såg det inte så illa ut där hemma påstod dom åt mig men jag sa direkt dom kom hem, maken och Alvin att det där måste vi ju visa upp det är ju ett rejält jack under plåstret så det blev en tur via akuten och tejpning och antibiotika för lillkillens del.


Läkaren sa att de syr ej nu då det kan sys in bakterierna så de beslöt att tejpa. Samt att de frågade om vaccinationsprogrammet följts vilket jag sa att de har det gjort.
Känns så himla onödigt då det kommer att bli ett ärr också, det sa läkaren också. Så nu får vi ge antibiotika igen och tro om jag inte är trött på de där plastsprutorna som följer med. Jag tror vi har så det räcker till 20 barn hemma efter Lovas sjukdomstid. Jag hade sagt förut att hoppas man slipper se dessa på bra länge nu men det dröjde bara tills nu.


Jag är glad att det inte träffade i ögat och att det inte slutade ännu värre. Och så får vi hoppas att Alvin inte blir hundrädd nu efteråt. Ja jag vet inte vad jag skall berätta om vad som hände då jag som sagt inte vet så mycket ännu, jag satt hemma glad i hågen att sonen skulle komma hem och kramas och får åka till akuten istället.
Dock är han glad och pigg lekfull som vanligt och busar på och var jättemodig på sjukhuset då han la sig ner på britsen och lät sig på tvättas och tejpas igen. Lilla gubben, vilken tokig början på 2011.







Kommentarer
Postat av: Ylva

Oj men vilken otur han har haft. Hoppas det läker fint och att det inte blir något ärr.

2011-01-02 @ 18:48:39
URL: http://lejisi.se
Postat av: camilla

Hej!

Hoppas det läker ihop bra. Ärr på så små barn brukar knappt synas när de blir äldre. Tildas syster Wilma som är 14 år, har ett ärr på under hakan sedan hon hoppade i sängen och fick tejpa ihop. Hon var nog 2,5 år. Det syns ett svagt ljust streck. Hon är ganska stolt över det :) och säger ibland, känn här på mitt ärr.



Kram på dig, från Camilla.

2011-01-02 @ 20:04:45
Postat av: Moa

ajajaj! hoppas det läker bra nu och tejpningen räcker. tur i oturen att det inte var ögat. jag har en katt som gärna rivs när man lyfter upp henne och man har ju fått en del rivsår rätt nära ögat... men aldrig i, som tur är. kram!

2011-01-02 @ 20:33:05
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Aj då men kanske det läker fint trots allt så att ärret blir minimalt

2011-01-03 @ 09:15:06
Postat av: Ewa och tomtenissorna

Stackarn!! Hoppas det läker fint och att han fortsätter tycka om hundar.

Kram

2011-01-03 @ 09:48:32
Postat av: Robin

hoppas det inte blir ett ärr men om det blir ärr tror jag inte han kommer lida av det utan det kommer nog vara lite "tufft" i skolan sen när han börjar!

2011-01-05 @ 22:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0