SKÖTVÄSKAN

Först vill jag tacka alla som hittills delat med sig av snittupplevelersna de haft, tack tack tack. Det är fint att läsa om att andra som gjort samma sak innan.
Och ja, det var alltså skötväskan jag hämtade ut från tullen. Den hade kommit till posten som den skulle och posten hade skickat den till tullen som lämnade över den utan att något mer för den. Det var ju inte mycket det överskred maxsumman att handla något för heller så. Det var samma trevliga tjej i kassan som ordnade med Nikon kameran jag vann i somras. Så jag kom ut glad och nöjd. Lunchade också med sonen på Hesburger.


Väskan var större än jag trodde och riktigt så där knalligt cerise rosa. Den har olika 3 fack som man kan stänga med kedjor, och  en skötbädd och fack inne i facken osv. Den verkar riktigt rymlig med andra ord. Innertyget är orange så den är helt klart lite annorlunda. Man får lite 80tals vibbar och tuggummikänsla. Helt klart annorlunda än vanliga väskor och t.om SkipHop blir vanlig i jämförelse. Jag hoppas jag kommer att få mycket användning för den. Färgen gör en också glad.


En annan sak som gjorde mig lika glad var att jag efter mycket letande kom hem med en retro vagn.
En gammal Brio Noblesse plysch. Hur länge har man inte letat en sådan. Lite att göra på den är det men det var kärlek vid första ögonkastet typ. Att vagnen dessutom inhandlades till ett bra pris med tanke på vad många går för på Blocket från 70-80 tal så förtäljer inte historian.
Alvins Knorr sålde jag ju förut och köpte hans Emmaljunga scooter då han blev 1 år, men den ska inte bebben ligga i eftersom det är en sittvagn med bara viloläge. Nu kommer jag nog att skilja mig markant från mängden bara jag får Brion i rullning och förhoppningsvis en bebis att lägga däri. Ni får se vagnen senare men väskan visar jag nu.





Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

A-M; Jag har av naturliga skäl inga erfarenheter av "snitt" att delge men vi har fått indikationer på att Hanna finns med oss och kommunicerar! Svårt att smälta men...fantastiskt!

Massmis med

Niklas

2011-01-26 @ 21:47:05
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Linda

Riktigt snygg skötväska som sagt :)

Hoppas du blir nöjd med den !

2011-01-27 @ 07:32:22
URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Postat av: "Bettan"

Vilken läcker väska !!!

2011-01-27 @ 08:25:58
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1
Postat av: Beatrice

vilken härlig väska , tror jag sagt det innan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0