TELEFONKÖ

" Du står fortfarande i kö, var god och vänta " och pianomusik, den frasen har jag hört i c.a 10 minuter, vilket är en kort tid när man ringer sjukvården på Åland. Anledningen att jag behövde ringa var för att jag hade missat telefonsamtal från någon avdelning igår. Vilken gick inte att tyda då det var bara det vanliga 5355 som ringt mig. Jag gissade hej vilt på gyn.avdelningen dit jag har förlossningssamtal imorgon. Nu var det så att hon inte visste om nån ringt men kollade i datorn och då hade de ändrat min tid till den 18.1, så ja jag får väl åka då istället. Samtidigt den 18.onde skulle jag ju haft MVC besök så jag fick boka om tiden där, men fick komma redan den 19.onde, dagen efter. Efter att ha pratat tider nu i en halvtimma ( med kön inräknat ) i telefon känner jag mig helt snurrig främst för att jag hade för mig att det var den 18.onde på en måndag i huvudet. Nå nu hoppas jag att alla dagar och tider kom på rätt iallafall så man slipper betala för uteblivna besök pga något telefonmissförstånd.



Kommentarer
Postat av: Ylva

Usch dessa telefonköerna är hemska. Till slut sitter man och säger orden samtidigt med en stor suck efteråt.

2011-01-13 @ 11:15:13
URL: http://lejisi.se
Postat av: Kia

Sjukvård och banker och dessa förbaskade telefonköer.Sköter våra bank ärenden via datorn men ibland blir den strulig eller det trådlösa bråkar.Då måste man ringa.Blev så full i skratt när en telefonbanksröst talar om :Att just nu är det många som ringer.Din plats i kön är nr 8.Du är viktig för oss som förmånskund därför prioriterar vi ditt samtal....KLICK,KLICK...TUT i luren så viktig var jag...Hatar telefoner och myndigheter..Må så gott!Kram Kia

2011-01-13 @ 13:18:31
Postat av: Carina

Ja o helst ska den där eländes pianomusiken låta lite skrapigt o dåligt oxå så man får ännu mer i nerverna...men jag har ju hellre pianomusiken än det där pipet som oxå många har...det om nåt ger tinnitus..uscha.

2011-01-13 @ 17:56:10
Postat av: Moa

Minst sagt rörigt! Jag missade ett samtal från tandläkaren i måndags och precis som du ringde jag upp och hamnade hos någon som inte hade en aning om att någon därifrån hade ringt mig :p slapp telefonkön iallafall... hoppas du fått ordning på allt så att det inte är några dubbelbokningar :)

2011-01-13 @ 23:52:56
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0