DET REGNAR

Inget roligt att berätta förutom att det regnar. Läser nyheter på nätet. En liten flicka har blivit påkörd av ett rattfyllo. Hon skulle fylla 2 år.  I våras så mördades hennes storebror till på köpet. I Afrika har de torka, sa de på TVnyheterna. De visade barn som höll på dog av svält i hettan och en del var så brännskadade av solen. Man blir så ledsen av allt elände som händer runt om kring en. Jag har inte slutat reagera på andra hemskheter "bara för att" vi mist vårat barn. Jag regarar lika starkt nu som innan. En pappa har ihjäl sin 7 årige son... Varför? Till vilken och vems nytta.
Det händer så mycket hemskt för så många oskyldiga. Kanske är det därför det regnar, inte bara för moder jord skall få sitt vatten, utan för som de brukar så vackert säga..."Det är änglarna som gråter".

Kommentarer
Postat av: FotografOlivia

Åh fy vad hemskt.

2011-07-12 @ 23:30:46
URL: http://oliviasphotolife.blogg.se/
Postat av: Malin

Storebrodern dog som føljd av en drogøverdos. Vet inte riktigt om jag skulle kalla det mord, æven om førældrarna sæker lægger viss skuld på den som tillhandahållit drogerna. Inte før att det gør det hela mindre tragiskt...

2011-07-13 @ 08:16:28
Postat av: A N G E L I J N A

allt bra?:)

2011-07-13 @ 13:28:37
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0