IMORGON DÖPS HON

Imorgon döps tjejen och nedan kan ni skåda henne live på film. Det var liksom som så att jag köpte en ny telefon idag som jag håller på lär mig, en samsung Galaxy 5. Inget som kanske andra hurrar över men jag har haft samma gamla sedan 2007 (oj,oj) så ombyte förnöjer. Ni behöver inte lyssna på hur gnällig jag låter men Lykke är glad och älskar då man pratar till henne med ljus glad röst. Då ler hon allt som oftast. Dessutom råkade jag hålla telefonen fel då jag låg bredvid och filmade in. (Vi har ju en riktigt filmkamera också men det kan ju vara roligt med små klipp om man vill var spontan någongång). Är inte alls van med pekskärm på telefon men man lär väl sig ju mer man pillar.



Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

Mirakel!

Massor med tankar till er imorgon, på ER förhoppningsvis outsägligt lyckliga dag!

När Alva föddes skulle jag läsa en särskild doptext...Det gick inte...jag grät av en hel absurd mischmasch av ambivalenta känslor och anledningar...Lycka och saknad på en och samma gång...Det kommer att bli känslosamt för er imorgon A-M...

Massmis med

Niklas

2011-07-01 @ 22:04:36
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: SU

Vilken annorlunda bild av dej jag fick idag. Såg dej i glasskön på torggatan idag och tänkte att "vilken mysig tjej, henne känner jag igen". Men det visade ju sej vara dolce bambine :)

2011-07-02 @ 01:22:56
Postat av: Carin

Stort Lycka Till idag med dopet av er Lykke! Ni är en sådan fin familj, alla fem!

2011-07-02 @ 09:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0