VI LIMMADE IHOP OSS

Jag och Lykke limmade ihop oss, klibbade fast oss och tog en mysig powernap tillsammans. Jag vaknade tung i huvudet. Lykke vaknade glad och lade sig för att gyma i sitt babygym.
Däremellan har jag hunnit tvätta en maskin, läsa saga, fixa frukost (imorse alltså där vid 9), värma Oboy, sedan ge youghurt, torka rumpa, klä på, sätta på Bamsedvd som hakar sig pga av repor, men Bamse skall det vara. Bytt lakan i sängen för Lykke satte D-vitaminen fel och hostade till och spydde ner sig och sängen. Kalas, så nu skall jag köra igång ännu en tvätt, fundera på vad man kan tänka sig att äta till middag senare och vänta hem far och son som hämtar hunden just nu för vi passar svärmors hunden idag.


Igår var vi dessutom på grillkväll till Lovas gudfar med barn, där åt vi grillat kött och åt nypotatis och sås och sallad. Gott och trevligt. På vägen hem vek vi upp via Lova och jag och Alvin gick upp och vattnade hos henne medans maken satt i bilen den stunden med Lykke för han for via igen sedan senare på kvällen med ett ljus för de hade alla brunnit ut, sedan for han igen och fick basta hos honom vi grillade hos tidigare på kvällen. Och jag satt hemma och hade slött och åt bullar med coca-cola och barnen sov gott efter den vanliga kvällssagan.
Oj vilken sammanfattning det blev. En typisk "mammablogg-sammanfattning" nästans, men utan bilder på allt.




Kommentarer
Postat av: Anna Holmström

Gud så fina ni är tillsammans!!!!

2011-07-18 @ 14:00:30
Postat av: Fishis

Frän frilla på frän kille :)

2011-07-18 @ 14:00:49
URL: http://bloggfisken.blogg.se/
Postat av: Hannas pappa

Man kan nästan få en falsk uppfattning eller illusion om att "livet är som vanligt"...

Kämpa på!

massmis med

Niklas

2011-07-18 @ 14:34:31
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: britta bloggar

Mysig dag!

2011-07-18 @ 22:11:32
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0