SKUMMA TANTER

Det var en "skum" tant i vår trädgård idag, hon stod där och stirrade på vårat hus bland äppelträden. Den "skumma" tanten knackade också på dörren. Jag öppnade inte. Då när det knackade visste jag inte att hon såg SÅ "skum" ut för det var innan hon ställde sig i trädgården. Tänk om jag öppnat. Kanske jag borde passat på, jag var ju helt näck för jag höll på med toalettbestyr och tvätt.


Nå hursom helst, tanten var från Jehovas vittnen fick jag senare höra av vänner som hon också hälsat på. De har dessutom hängt upp ett stort lila skynke vid stora vägen, där de skrivit om Guds himmelrike och att de är möte i 3 dagar. Jag såg skynket själv sedan och förstod att de måste vara ett gäng som traskar runt just nu.
Inte för att jag har något emot människor med olika tro på Gud, men tyvärr(?!) är nog Jehovas ett av de som tilltalar mig minst. Och då är religion ändå ganska intressant. (Så här på äldre dagar-liksom historia).
När den där tanten gett sig av så ringde jag pastorskansliet och så fick jag prata med prästen. Nu har vi bokat Lykkes dop. Den 2 juli sker det. Känns trevligt att få tänka på den dagen nu.

Kommentarer
Postat av: Moa

har också väldigt svårt för jehovas vittnen... jag är lite dålig på att säga nej till folk också, men jag lyckas iaf när de knackar på dörren.

2011-06-08 @ 14:03:47
URL: http://dayviews.com/legobit/
Postat av: Viola, 22-årig tvåbarnsmamma

Tycker Jehovas förstör bilden av religösa faktiskt. Deras skumma och irriterande dörrknackningar kastar liksom en skugga över alla "normaltroende", får jag ofta känslan av i alla fall..

2011-06-11 @ 20:17:22
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0