SONEN SER DET FINA

Alvin är go han. Tog på mig ett nytt långlinne och han sa "Din tröja är fin". Hoppas han fortsätter att uppskatta människor och ge komplimanger och att det inte är något som "växer bort". Det behövs mer kärlek i den här världen. Idag skall vi åka till BVC och jag tror och gissar på att Lykke är 59 cm lång och väger inte mer än 4,5 typ. Nej jag har ingen aning alls. Har ju alltid annars haft lättviktarbarn.




Folk brukar allmänt vara intresserade ibland av att se bilder hur man ändras då bebisarna pluppat ut. Dock är det inget jag bara gör, drar upp tröjan och visar magen, är nog feg där.
2 månader efter Lykke föddes så ja, ansiktet smalnar och vågen sjunker nedåt, men är nog hullig om magen, det lär nog inte försvinna helt heller, det har det inte gjort efter andra barnet heller.


Bryr  mig nog inte så där värst mycket heller, så länge det håller sig ungefär som nu, i och för sig kanske det skulle försvinna det sista med om jag la av med min kära coca cola och småfikabröd. Det är väl dock den enda "last" jag har, äter ju inte smågodis tex heller. Kanske man skulle börja dricka kaffe istället för den där läsken men kaffe det har jag ju inte druckit på 6 år(!) efter att ha varit en riktig kaffedrickare (främst hos min mamma som bryggde så GOTT kaffe).

Kommentarer
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

barn är underbara och säger så fina saker :) Fastän jag har några döttrar som är "vuxna" så kan de fortfarande säga: Vad du är fin idag mamma <3



Det är kärlek det!!



Och mina små döttrar brukar säga: Kan vi få baka bullar på din mage... hahahah

Ja vad ska man säga.. det är sött på sitt sätt :)



Kram till dig

2011-06-28 @ 12:18:44
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Maria Nilsson

Man får vara tacksam när barnen är små och tycker man är bäst i världen och ger oss komplimanger. Tyvärr så brukar det försvinna under några år, under en tid är allt man gör bara pinsamt. Allt man gör brukar vara fel, är väl kanske ett led i att frigöra sig från föräldrarna.

Som tur är blir de trevliga som unga vuxna/vuxna när tonåren är över :-)

Fast du har ju flera år kvar innan barnen blir kritiska tonåringar :-)

Lykke är helt underbart söt, hon blir bara sötare och sötare för varje vecka.

2011-06-28 @ 14:18:57
Postat av: kärlek och trots

Vad fin du var på bilden, du ser väl kanonbra ut även på magen du har ju fött 3 barn. Jag vågar inte tänka på hur jag kommer se ut efter andra barnet för min mage är en stor fet degklump och dottern är över 3 år =/ Du var väldigt lik Lova på denna bilden eller hon lik dig kanske man säger...

2011-06-28 @ 15:07:15
URL: http://lillavild.blogspot.com
Postat av: Helle Michaelsen

Barn kan vara så go och ärliga är de med. Min pojk sa till mig en dag jag hade helt vanliga vardagsbyxor som han sett 100 gånger innan "Mamma du ser ju ut som en prinsessa" och i morse när karl min hade rakat av sig skägget sa han "pappa hur fin du vart, helt len och snygg, nu blir mamma glad" goungar. Men de kan också få en att skämmas, en dag vi gick från dagis kom en polack gåendes utan tröja och pojken skrek så högt han bara orkade "SE MAMMA HAN KILLEN UTAN MAGE; GUD SÅ TJOCK HAN ÂR" Han menade så klart han utan trøja men tror han hade för mycket fokus på stora ölmagen som hängde ut en bra bit över byxan. Men kärleksfulla borde alla vara även vi vuxna, men tyvärr tror jag vi blir sämre på att ge komplimanger. Själv är jag bra på att ge komplimanger, men jag är också ärlig och säger til om folk frågor om de ser tjock ut i de kläder.



Fin vart du iaf på bilen så jag håller med Alvin. Och som en annan skrivit också så lik vackra ängla Lova. Tända ljus för lova i kväll då vi har så mörkt grått och tråkigt här i Danmark, lika bra att mysa med stearinljus och tänka på Lova, Hannah och Moa som jäg läst om så länge på bloggar.



Ha en trevlig kväll.

2011-06-30 @ 19:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0