JOHN OF GOD

Hur många av er har hört talas om "John of God"? Jag brukar inte läsa om sådant just alls, alternativ medicin och healing osv men den här människan fångade mitt intresse utöver alla andra just för att inte ens läkarna fattar hur han gör och även vetenskapen har inte haft någon förklaring till hur han betett sig vissa gånger. Att han dessutom gör det gratis gör ju en också förundrad men kanske också mer förtroendegivande än många andra som tar betalt. Dock så finns det lika många skeptiker där ute som sådana som tror på det här och de som träffat honom och blivit bättre.
Nu är det ju så att ALLA kan ju inte bli friska, men OM någon blivit det eller blivit lite bättre och vill sätta sin tro åt att det var John som gjorde det så är det ju fint.

"Han är utan tvekan den mest begåvade och kraftfulla andliga medium i vår tid. Sedan femtio år tillbaka har han botat över åtta miljoner människor från cancer, AIDS, MS, diabetes, hjärtproblem, epilepsi, Parkinson, depression, utbrändhet mm. Hans riktiga namn är Joao Teixeira da Faria. Han är ett transmedium utöver det vanliga. Han inkorporerar (tar in) högt utvecklade andeväsen, vilka använder hans kropp för att bota människor genom synliga och osynliga andliga operationer".

(saxat från nätet).


Alltså det fanns hur mycket som helst att läsa om honom på nätet och det finns också två utgivna böcker och diverse dokumentärer/filmklipp. Det görs också tydligen guidade resor till honom om man inte vill åka dit själv. Det är nog bara så att allt är inte meningen att man skall kunna förklara eller få fullständiga svar på.

 Kommentarer
Postat av: Johanna

en god vän till mig har varit nere i Brasilien på centret där. Han var allvarligt hjärtsjuk och nu är han friskförklarad. Läkarna på Sahlgrenska sjukhuset kan inte förklara det...=)

Postat av: Maria Nilsson

Såg ett program om honom, på Oprah Winfrey. Några som varit där var med i hennes program. Han tar inget betalt, han säger att det är en gåva han fått. De som fått sådana gåvor förlorar sin kraft om de tar betalt.

Hört det förut om att medium och sådana inte ska ta betalt, låter väldigt sunt.

Tänk så många det finns som utnyttjar människors sorg och sjukdomar för egen vinnings skull.

Däremot kan man ju ge en gåva efter egen förmåga.

2011-03-21 @ 11:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0