NÄST SISTA MVC?

Idag var det eventuell näst sista MVC besöket. Möjligtvis också det sista, allt hänger nu på vad sjukhuset säger på tisdag. Även om magen verkar sjunka, så växer den ändå. Den planade kurvan har tagit ett skutt och är uppe i 37 cm i SF måttet nu. I vecka 40 med Alvin mätte jag 36 cm så jag är större nu runt vecka 37 än jag var med honom. Med Lova i vecka 39 mätte jag 38 i SFmått.


Nu kanske jag skall buga mig att jag "slipper" gå full tid för det är ju inte direkt smidigt med en jättemage, även om det är fint nog. Känns som man snart vuxit färdigt med magen.
Ändå var Alvin också ganska stor, nästans 4 kg jämt, som jag förut nämnt trots att jag var lite mindre då (eller jag tyckte ju jag var stor). Och Lova i sin tur var ju helt vanlig liten krabat med sina 3320 gram.
Även BM på MVC sa att det är nog bara magen och du nu. För stor är du. Att man kan undra hur den lyckas gömma sig så då du är så liten. Och det är ju sant, jag brukar själv undra hur man kunnat få fram såpass stora barn, som normalstora kvinnor klämmer ur sig. "Normalstora" menar jag att jag är inte ju inte direkt normal lång för att vara vuxen, 1.52 cm kort och att de på typ 1.70 föder ju lika stora knoddar som jag lyckas frambringa.


Annars var allt i vanlig ordning bra. Skönt det. Och sista blodprovet har tagits också. Om allt lunkar på som det gör nu kanske jag hinner dit till MVC den 13 april, men allt beror förståss på sjukhuset nu, om de "tar över" mig helt eller tycker jag skall gå till MVC en gång till. Ja... 3 veckor kvar att vänta, kanske mindre. Och på tisdag vet jag. Spännande att få komma och få beskedet levererat av läkaren.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Va spännande! =)

2011-03-31 @ 22:20:19
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad komplicerat det verkar vara hos er! Själv träffade jag läkarteamet för ett par dagar sen och fick datum och allt - och då ska jag inte ha förrän i slutet av maj. :-) Hoppas du får ett besked nästa tisdag!

2011-04-01 @ 09:36:20
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0