TILLVÄXT UL

Nu har jag varit på tillväxt ultraljudet. Allt var fint med bebis i magen och jag hade en annan läkare nu än gångerna innan, en svensk till och med. (Jobbar här ibland). Bebisen är fortfarande en av samma sort för de som undrar för vi tittade på allt möjligt och uppskattades väga 1933 gram nu i vecka 32 vilket är lite mer än en baby i samma vecka. Inget megamycket större men lite sa han.
Om man bortser från snittet så kommer barnet att väga runt 3,7-3,9 fullgången då H*n kommer tippade läkaren på.
Jag har också fått datum till vecka 37, den 5 april på Alvins 4 års dag. Då görs sista ultrat samt att vi kommer nog att ha snittsamtalet då, där det gås genom vad som kommer att hända trodde dom.
Dessutom vet jag det preliminära snittdatumet. Så den 5 april vet jag 100% OM det blir den dagen men bara att veta att senast då blir vi 3 barnsföräldrar är jättekul.
En bra eftermiddag med andra ord.



Kommentarer
Postat av: Johanna

Spännande tider! Är så nyfiken på både namn & kön men du behöver absolut inte berätta, desto skojigare att få vänta & se :)

2011-03-01 @ 19:09:01
URL: http://strandbyudd.blogspot..com
Postat av: Moa

Skönt att det såg bra ut. Blir spännande att få veta vem som finns där inne sedan :)

2011-03-01 @ 19:42:17
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Kia

Härligt att höra att du skriver att ni ska bli 3-barnsföräldrar.Jag är väldigt noga med att berätta om "Simon"för alla,mycket pga att jag mår så dåligt när okända människor frågar hur många barn jag har.Jag kommer för alltid vara en 3-barns mamma oavsett vad andra tycker.Simons mamma för evighet,kram Kia

2011-03-01 @ 21:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0