7 MONTHS BVC

Idag var vi till BVC med Lykke. Allt var väl med lilla plåsterhjärtat. Hon var en slank bebis som följer sin kurva.
68,5 cm lång och 7130 gram. Ingen enorm bit men alldeles lagom.

Veronica du frågade hur vi sover. Jo barnen sover från ungefär 20-21 till 07-08 tiden följande morgon, Alvin i egen säng invid vår och Lykke invid mig. Alvin sover 97% hela nätter och Lykke kanske 70-80%. Första timmarna är hon ibland lite bekymrad med korta gnäll och halvuppvak, då räcker det med att vara intill, ibland erbjuda bröstet. Men överlag har hon sovit nästans hela nätter från att hon var en två månader.
Lova började sova hela nätter vid 14 månader. Hon hade vi lite mer knot med, för första 3 månaderna hade hon kolik. Och hon var annars heller aldrig mycket för att sova, livet var till för att levas och inte sovas bort verkade hon förmedla.



 


Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Barn och sömn...Simon sov också lite precis som Lova Det verkar som det fanns en inre styrning att deras liv skulle bli kort så sova var det minst viktiga för dom.Ibland får man sig en funderare över hur konstigt livet är......Du kanske också har som vi i väst Sverige ett grå disigt trist väder.Då väljer jag hellre lite snö och sol.Kram Kia

2011-11-23 @ 13:10:00
Postat av: Veronica

Det låter ju som bra nätter.Vad skönt! Inte har vi nu så dåliga heller...bara man ser allt i sitt rätta perspektiv ;)

2011-11-23 @ 13:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0