END POLIO

Hur många av er Ålänningar som läser hann med att uppmärksamma Rotarys End polio kampanj? Jag lämnade en del smått i en inslamlarbössa i närbutiken. Polio är också något som berört min familj, eftersom min mamma var svårt poliosjuk i 6 årsåldern. Hon var väldigt nära att stryka med också och kunde just och just krypa. Under ett undrens mirakel återhämtade hon sig såpass att det enda som man i vuxen ålder kunde se av hennes polio var att hennes ena tumme var lite krokig och den handen en aningens svagare.
50 cent räcker att vaccinera ett barn med fullgott skydd i de drabbade länderna för polio. Så det kändes väldigt värt att bidra med några 50 centare. Och vi får se om jag skänker något mer, många bäckar små återigen.

Kommentarer
Postat av: linnea

O många som drabbades då får ju ånyo symptomer...Tack för ditt bidrag!

2011-11-26 @ 20:59:46
Postat av: Hannas pappa

Jag tycker att det verkar som att familjen funnit en fungerande rytm i livet A-M. Det är väl dit vi kan sträva efter...

Hoppas att söndagen blir extra fin,

Massmis med

Hannas pappa

2011-11-26 @ 22:52:57
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Anna- Dolce Bambini

Niklas. Vi försöker. Jag försöker och vill, men det är kämpigt, det är det, och det vill jag inte ljuga om. Men jag vill också försöka för att de barn som finns här och nu är värda glädje också och med i glädjen skall mestadels de fina tankarna om Lova finnas. de skall inte cancermonstret få kleta över med sin hemskhet. Kram

2011-11-27 @ 11:45:06
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Tänk att nu har vi gjort det!!!Jag ochmaken har varit hos en bankjurist för att upprätta ett testamente.Vi ska öppna en fond till Simons minne och närvi är borta så tillfaller den Barncancerfondenmed önskemål om forskning kring den där skit tumören PNET.Ta hand om er!!Kramar Kia

2011-11-27 @ 12:41:36
Postat av: Anna- Dolce Bambini

Kia, bra, jättebra. Jag hoppas verkligen de kan komma underfund med mer omkring denne tumörform då den är så "speciell" i sitt sätt att den verkligen i princip nästans är tack och godnatt om man drabbas :-(.

2011-11-27 @ 12:49:32
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0