OH MY LORD

Vet ni...snart är det LILLA JUL. Lilla Jul är någonting vi firar åtminstone på Åland. Som en liten start på advent och det som komma skall. Lite lite julmat och en klapp eller två åt barnen.


Har ni köpt klart julklapparna redan? Vad skall ni ge barnen i julklapp då?


Kommentarer
Postat av: Naadi

I know, det är ju..öh..nästa vecka redan!! Lilla jul, alltså. Vi firar nog också, lite smått.

Julklappar ja. Pust. Har ganska långt klart vad det blir, faktist. Det blir spel till xboxen, hexbugs + bana, "snöbräden" (för pulkabacken alltså), lite kläder. Lego. Nån bok hör väl till. Det blir nästan så att pojkarna får gemensamt det mesta. Flickan önskar sig "flicksaker" så det är inte så krävande. 1½ åringen svårast, han behöver ju absolut ingenting. Men för sakens skull måst han ju få nåt paket att öppna. Uh, egentligen skulle jag inte alls vilja ha mera grejer till barnrummen..

2011-11-15 @ 09:20:50
URL: http://nadjamittilivet.blogspot.com
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Äldsta grabben önskar sig en trollerilåda och ett bläckfiskspel. Minsta önskar sig en kikare och deras klappar är nu klara. Ska bara fixa en ordentlig pyssellåda med massa roligheter också. De älskar verkligen att pyssla.

2011-11-15 @ 20:20:21
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Carola

Ja jag vet och det är klappat och klart,åker till fastlandet till dotter och småpojkarna 6 o snart 4 år för att fira Lilla jul.Alldeles för långt avstånd mellan oss,önskar jag kunde titta in nu och då men dom är glädjen i mitt liv dom dagar vi får vara tillsammans .Så roligt att åka dit men tårögt att åka därifrån.Hoppas er Lilla jul blir så fin den kan.Kram.

2011-11-15 @ 20:35:18
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Helle Michaelsen

Här fattas det bara 4 julklappar sen är det klart. Åt lillflickan har jag inte hittat på något ännu men det blir väl antagligen Hello Kitty lego eller något sånt och åt storpojken har jag hittat ett brädspel som han spelar på dagis som heter vildkatten det är ett spel som alla kan vara med på ändå ner från 2 års åldern och uppåt.

2011-11-16 @ 10:21:47
Postat av: Katia

Till Lilla jul så får barnen varsin leksaks-kalender samt varsin ny sparbössa. Sedan till julafton blir det lite blandat som film, böcker, kläder m.m.

2011-11-16 @ 18:34:06
URL: http://lillchippen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0