RUSTAR RUNT

Skenar omkring i hemmet idag värre än vanligt, byker, diskar, rengör ugnen, sorterar bland småsaker. Ungefär som jag fått tilt. Matar barn, underhåller barn, skriver ett svar på Fejjan, dricker en skvätt coca cola. Ja nu vet ni vad jag donar med denna fredag.


 

Ibland kör vi såpa, men inte idag, det behövdes något ännu bättre. Kanske man borde ta fläktkåpan och se vad som gömmer sig där också.


Kommentarer
Postat av: l

Vad tvättar du din ugn med ? jag borde ochså göra det, vår ser för bedrövlig ut nu ? Blev resultatet bra ?

2011-11-22 @ 18:00:07
URL: http://www.bloggen.fi/pepplo/
Postat av: Namn

Detdär medlet använder jag med, heter "K2R Activ foam" finns bara på willys. det är en sprayflaska som man sprayar ut helst ett tjock lager och låter värma helst över natten (den torkar inte ut) skummet sväller upp lite direkt efter att den aplicerats.

Själv brukar jag använda den på min spis som blir äcklig mellan varven :D det häftiga med dethär medlet är att det blir som på TVshop sen, man kan ta en trasa och bara swooooosh torka rent i typ etts vep även dom värst inbrända resterna :-) omd et inbrända sitter i något hörn, för då kan man ta en disksvamp och gnugga lite grann. men komihåg, aplicera medlet på kvällen och låt det ligga över natten, för annars funkar den inte till sin bästa förmåga, eller vad man säger.

2012-02-14 @ 22:10:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0