HELG!

Helg igen då. Hoppas att ni alla får en skön och trevlig sådan. Här har det kommit en rejäl regnskur idag som till och med innehöll en dos hagel! Ser inte framemot snön alls. Inte ens Alvin har längtat efter snön, men sen då den väl är här lär en stämma ljuda, skall vi åka snöskoter pappa...



Oj oj snart är jag ett halvår gammal. Om nästa 6 månader går lika fort som dessa har gjort så kommer jag snart att springa omkring på egna ben.

Kommentarer
Postat av: Carina

Jisses va tiden skenar iväg, söt e hon osså :)

Näe uscha snön kan nog hålla sig borta ett tag till tycker jag

2011-10-07 @ 22:36:27
Postat av: Hannas pappa

HOPPAS ATT ER HELG BLIR RIKTIGT MYSIG A-M!

massmis med

Niklas

2011-10-08 @ 00:17:16
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Carola

Bara så härligt söt o go ! tänk vad tiden ändå gått fort för tycker ju inte det var längesedan hon föddes.Vill inte heller ha snö men för 6 mån.sedan hade vi ännu is kvar och barnen gillar nog snön när den väl kommit.Brr!! hagel ..jag fryser,här har det regnat och solen skinit men ikväll är det höst.Ha en fortsatt bra helg.Kram.

2011-10-08 @ 20:23:29
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Nej, jag hoppas verkligen att snön håller sig borta länge, helst hela vintern. Men igår trodde vi faktiskt taket på idrottshallen jag var i, skulle ramla ner - tills vi kom underfund med att det var en hagelskur. Eller mer hageloväder. Helt sjukt var det, jättestora hagel och stormvindar samtidigt.

Tänk du, när Lykke traskar runt om 6 månader är det vår!! :D

Kram

2011-10-09 @ 00:29:39
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0