ONSDAGSMIDDAG

Testade ett nytt pizzarecept idag. Helt klart godkänt. Kanske lite mycket olja i den men vad tusan, jag äter inte pizza 7 dagar i veckan och dessutom njuter jag av det goda. Mitt onyttiga fettintag kompenserar väl andras nikotinintag eller alkoholintag kanske istället eller vad en del förlustar sig med i "onyttoväg".. (Nyttjar inget av sistnämnda iallafall, äter knappt smågodis längre). Dessutom hade jag i havssalt från kvarn i degen istället för vanligt salt. Fy vad jag ÄR onyttig. Ser att det är dags att torka spisen nogrannare också runt plattorna. Hursomhelst pizzan fick godkänt av Alvin också som sa, att den var mycket godare än den som fanns i "butik". (Antar han menade pizzerian).



 

Receptet hittar du här. Och olivolja hade jag ej hemma så jag hade i vanlig ryps, men nästa gång måste jag nog testa oliv. Lite mer mjöl hade jag i också än ovanstående men man märker nog när degen känns smidig och ej kletig.


Kommentarer
Postat av: Malin & Prinsessan

Åh vad skoj att du också har träffat henne. Supersöt och trevlig tjej! Det var verkligen så skoj att resan blev en succé och jag ångrar inte en sekund att jag åkte :D

2011-10-26 @ 20:53:12
URL: http://lifestyleblogs.se/malin
Postat av: Naadi

Ser smarrigt ut! Kanske det vinner Niskas plåtbröd ?;)Jag skall också prova receptet, har aldrig lagat med bakpulver tidigare.

2011-10-27 @ 07:49:46
URL: http://nadjamittilivet.blogspot.com/
Postat av: Anna- Dolce Bambini

Naadi, ja jag har hört att Niska är bra, men jag är så ute ur matkulturen här att jag ej varit dit. Humm, men som sagt, testa du pizzan jag skrev om, den är helt bra. Eller i varje fall blev min det.

2011-10-27 @ 10:00:25
Postat av: Naadi

Va? En ålänning som inte testat Niska? :)

Vi är lite nu-och-då ålänningar och tycker där är de bästa pizzorna man hittar!

2011-10-27 @ 10:46:20
URL: http://nadjamittilivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0