ÖPPNA GÅRDAR

Är det sant? Jooo, solen skiner idag ser det ut som, härligt! Då kanske man skulle åka till någon av de Öppna gårdarna som håller öppet. (Bondgårdar osv som har marknad lite överallt på Åland denna helg).


Och så svar på 2 frågor medan jag kommer ihåg det, (jag frågade nog förut men många var de som inte svarade alls på det, vart det var bäst och ge svar på frågorna, direkt efter kommentaren? eller i enskilda inlägg).
Hursom helst.


Lotta undrade om logopden, varför Alvin gick där. Egentligen tycker alla så olika hela tiden, att det inte behövs, att det behövs. Alla som känner honom förstår ju honom bra. T.om på BVC sa vår "tant" att hon skickar oss till en annan på 4 års kontrollen som kollar talet osv eftersom hon själv kände honom så bra. Nu var det ju inte den andre som skickade oss till logopeden heller utan det var barn polkl som gjorde det efter en rutinkontroll där. De verkar skicka var och varannan unge dit.


Nästans så det är löjligt snarare än vad bra känsla det inger. De flesta lär ju sig alltid prata relativt rent tills skolan börjar. Så egentligen övar han bara på att säga vissa bokstäver rätt. Vokaler, ö och sånt. För han pratar, han pratar massor, han frågar massor och han vet massor och han har ett väldigt bra ordförråd.
Han läste ju upp alla bilder logopeden visade, så hon hann inte med att anteckna heller. Han ledsnade på henne mot slutet och förstod inte varför hon malde på så och undrade om de inte skulle spela ett spel istället.Och så var det de om Buzzador igen. Du som undrade om det är gratis. Ja fortfarande är det helt gratis att vara en Buzzador, som jag också nämnt. Och man väljer själv om man vill delta i kampanjen eller inte. Ingetnting kostar och skulle någonting kosta så står det ju uttryckligen i den information man får, men nej, vi är helt enkelt bara testpersoner som skall göra reklam för olika produkter och säga vad vi och de andra vi delat ut prov till tyckte om produkten.

Kommentarer
Postat av: Hannas pappa

Oj, nu kommer minnena tillbaka från mötena med logopeden ang Hanna...

Ge er ut till bondgårdarna! Finns inget bättre!

Massmis med

Niklas

2011-09-17 @ 11:26:42
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Carola

Tycker det är jättebra med svar efter kommentaren i din logg då ser jag det ju genast men jag går ju alltid in på bloggen och läser dina inlägg och kommentarerna.

Varit några ställen på skördedagarna men det bästa var nog träffen med tomtarna i Sund,tänk nu är det bara 3 månader kvar till julen.Kram!

2011-09-19 @ 20:26:41
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0