DET NÄRMAR SIG

Denna tuffings 5 års dag närmar sig. Han har sina små önskemål av presenter såklart, Lego keps- Ninjago, den svarta med gult ansikte på, den har jag iallafall lovat att han skall få, för den stod på önskelistan hans av någonting han ville ha. En ny Mamma mu film finns också med, den gamla funkar ej riktigt längre. Jag vet också att han ett tag önskat sig en till sån där Wii-styrmanick, heter det kanske konsol eller någonting, den där man viftar med.

Lilla vänsterhäntingen börjar också få kontroll över pennan och får ner någon bokstav i sitt namn nu med penna och inte bara på tangentbord, han har väl inte heller riktigt haft intresse tidigare, men nu har det vaknat lite. Lova skrev ju namn och sådant man bokstaverade redan i 4 årsåldern, men hon var ju en liten dam för sig med stort intresse för pyssel och sådant mysigt. Alvins stora intresse har mest handlat om stora maskiner och motorer faktiskt och bakning samt lite tv/dataspel.
Ja och så är han precis lika förtjust i att mysa och kramas. Och klia på rygg och i håret. Det brukar vi försöka hinna med en stund varje morgon när vi vaknar. En liten go mjukstart så där.

Kommentarer
Postat av: Naadi

Hihi, ja det är spännande när födelsedagen närmar sig. Söt liten pojke som ser fundersam ut;) Vår Alvin har sin 2-års dag på kommande och jag vet inte alls vad man ska skaffa åt honom. Egentligen behöver han ingenting när han är fjärde barnet i familjen, men någå smått vill man ju ändå ge..

2012-03-12 @ 09:43:46
URL: http://nadjamittilivet.blogspot.com
Postat av: Lisa

Fin-fina killen det där!!!

2012-03-12 @ 13:46:44
URL: http://separationsangest.blogspot.com
Postat av: Fjärilen

Jättebra 5-årspresent (speciellt bra för barn som har turen att fylla år på våren:) några krukor, en påse jord,planteringsspade, liten vattenkanna och några påsar frön!! Så lyckad present! Har givit det till många 5-åringar..både pojkar och flickor har älskat den!

2012-03-12 @ 22:31:48
Postat av: Kirsi

Han är verkligen stora killen nu :-)De växer ju så fort. Mitt barnbarn fyller tre i augusti och jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen.Ha en trevlig vecka, hoppas på vårväder till oss alla!//Kirsi

2012-03-12 @ 23:35:07
URL: http://gretagochjag.blogspot.com/
Postat av: Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Fjärilen, det var ingen dum idé med planteringsgrejer. Får se om vi hittar på något sådant också, så får han sköta om det "själv" och se då det gror. Tack för tips.

2012-03-13 @ 10:11:57
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Maria Nilsson

Jag har säkert skrivit det innan, men han ser verkligen ut som en liten Emil i Lönneberga :-)

2012-03-16 @ 11:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0