LASSIE BY REIMA

Anttila hade specialpris på Lassie by Reima halare. Sådana där vår/höst typ funkar i mellansäsongerna. I höstas hittade jag ju en Brio sådan halare åt Alvin men tyckte ändå att detta var ett rejält fynd då man fick dem för 35 euro stycket (+ plussapoängen till sedan) mot 49.95 normalpris. Brion funkar ju också att ha som extra hos farmor.
Halarna är vindtäta och vattenavvisande och tål torkskåp. Fast någonting sådant har ju inte vi, men för dem som har sådant eller har barnen på dagis kan det ju vara bra att veta.


Alvins halare är i storlek 110
och han är en ganska liten grabb som har 104 just nu så denna var ganska stor och användningstiden kommer nog att räcka också i höst. Även Lykke fick sig en halare för vår/höstsäsong och de minsta var från storlek 80. Eftersom hennes vinterhalare, också den en Lassie var i storlek 74, för att räcka hela vintern är ganska exakt nu så föll det ju sig att ta en 80.a nu. Visst den var nog lite för stor, men den är ju inte vinterhalartjock heller utan ganska tunn så det funkar nog ändå. Fast man fick vika litet.


Lykke hade lite bråttom så det var svårt att ens prova den på henne, men den är fin. Och den blir nog bra sen med skor på till som håller benen på plats med hällorna.

Kommentarer
Postat av: Linda L

Vad Lyckeliten liknar på pappsen!! =) Jag har ju inte sett henne sen hon sov på min stora mage på studentfesten. Stora söta tjejen!! Och mina är nu 8,5 mån... Tiden går fort som man säger. Hoppas ni har det bra! =)

2012-03-23 @ 22:46:35
Postat av: Linnea [fotoblogg]

Gud vad söta! :)

2013-01-05 @ 10:28:34
URL: http://girlinthewood.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0