SNUSKIGA VAGNAR

Har fått höra på omvägar att gamla retro vagnar är "äckliga" man kan ju liksom inte veta vad om finns i en gammal vagn, för smuts och de lär knappat hålla heller. Stackars stackars bebisarna typ som får utsättas för detta hemska.
Nej en ny vagn är bäst liksom. Den är säkrast, där finns inget konstigt smuts. (Bara lite fabriksdamm och nya kemikalier kanske?).

Nej man slutar aldrig förvånas.
Gäller det gamla bilar också? Låt inte bebisar och barn åka i gamla bilar typ, de kan vara smuts i dem, inte säkra nog... (Ja nu är jag ironisk, men det här är ju så töntigt det bara kan bli, vagn som vagn bara den fyller sin funktion och man trivs med den och den är hel).
Tål faktiskt att dragas i trappor också, då metallchassit inte är av plast eller andra delar som kan släppa i fästen som man hört att hänt vissa nya vagnar.... så ja, helt osäker är faktiskt inte en retro vagn.


Kommentarer
Postat av: Fjärilen

...och dessutom är de ju så himla snygga! Tänk bara så jättefin Lykkes vagn blev när du klädde den och allt! Nej, det är som du nämner, inte alls säkert att en ny vagn är så "ren" från konstiga saker...!

2012-03-16 @ 19:08:33
Postat av: Anonym

Bah! säger jag. Dagens vagnar är nog minst lika snuskiga, inte kanske av gammalt smuts men som du skrev, en massa giftiga kemikalier. Lite gammal ingrodd smuts skadar dock ingen, tvärtom ;)

Dessutom tycker jag att dagens vagnar är så täta att de stackars barnen täpper sig på insidan, förstås inte heller på alla trasor som ska hängas framför. Ungen får ju knappt luft!

2012-03-16 @ 19:58:25
Postat av: Ängeln Lova, Alvin och Lykkes mamma

Ja man förstår inte alltid va och hur folk tänker. Jag menar just med att varför skulle de vara äckliga? Man väljer ju en fräsch vagn, eller en som går att fixa på. Inte bara första bästa...

2012-03-16 @ 21:14:40
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Ganska konstigt egentligen..

Samma människor springer på loppmarknader, hänger på Blocket och secondhand för att inreda "shabby shick"..

:)

2012-03-16 @ 22:09:29
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Hannah

Vagnen är supersnygg och charmig!

Min åsikt är att om den funkade på sin tid så funkar den minst lika bra nu!

Stå på dig och strunta i vad alla andra säger. Så länge ni trivs med vagnen så är det ingen annans sak att lägga sig i! :)

2012-03-17 @ 00:02:11
URL: http://jordan.blogg.se/
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Måste le åt tyckarna,Eftersom jag är född i slutet av 50-talet och har många vänner som också har barn i din ålder så varierade vårt "barnvagnstänk"väldigt mycket.En väninna hade kvar sin fantastiskt vackra vagn från 1958.Hennes döttrar låg i denna "snuskiga vagn"Dom är idag 33 och 30 år.En är tandläkare och en är advokat så dom har inte tagit skada av det "smutsiga"Ha en fin helg.Kram Kia

2012-03-17 @ 09:23:45
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Så tramsigt resonerat av folk. Riktigt snygg vagn. :-)

2012-03-17 @ 11:02:00
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Moa

haha men shit! det var ju en intressant synpunkt... jag och brorsan åkte i mammas gamla vagn när vi var små och vi blev nog inte sjukare av det än av någon 80-talsvagn.

2012-03-18 @ 22:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0