BLODPROVER & DAGIS

Idag var Lova och tog blodprover och värdena går nedåt men hon kan åka på måndag till Uppsala. De tog också bort fjärilen idag och sätter en ny på söndag. Så hon får vara utan den några dagar iallafall.
På eftermiddagen besökte Lova dagiset också och imorgon skall hon gå där några timmar är det tänkt om vi nu hinner dit alls för såklart fick vi efter vi varit dit veta att Uppsala ville ha henne på hörselkontroll här på Åland innan så imorgon måste vi igen vara på sjukhuset i stan och redan 9.30.
Jag blir helt trött och slut av allt och det känns så oändligt långt allting. Sjukhus,sjukhus och sjukhus. En lång mardröm som man måste vara med i. Däremellan skall man orka vara normal och familjär och social och trevlig och innerst inne är man så himla trött och då har resan bara börjat. 
Lova fick iallafall leka med en docka idag på sjukhuset, en sådan där som är avsedd att sticka och plåstra om.
Och håret lossnar mer och mer. Inte stora tussar men rör man vid det kommer det flera strån. Peruk vill hon inte ha säger hon fortfarande.

Lova på sjukhuset i Mariehamn.

Kommentarer
Postat av: Miriam

Tänk att hon ser så glad ut på bilden ändå, barn är fantastiska. Kram!

2009-08-20 @ 19:52:09
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Carina

Låter som om du behöver tanka lite energi nånstans, förstår att det är intensivt men hoppas du får lätta på trycket hos någon kanske det kan behövas ibland bara få vara du en stund oxå o inte bara mamma och allt som vi nu e o speciellt nu när det kanske känns tungt. kramar- i mängder igen

2009-08-20 @ 20:21:25
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Erica

Har kikat in på din blogg lite då och då senaste tiden, och måste ge mej till känna nu :-)Jag kan inte ens ana eller ens i det minsta förstå vad ni går igenom. Att ni alls stiger upp varje dag, istället för att helt gräva ner er, är som ett mirakel för mej. Det enda jag kan försöka komma med är att jag inte tror att någon har en massa förväntningar på er just nu - jag menar m alla måsten om det sociala o allt det där. Fokusera bara på er och er lilla familj nu. Allt annat kan ni ta sen!!Jag tänker på er!!!

2009-08-20 @ 20:56:31
URL: http://getaangsbacken.blogg.se/
Postat av: Susanna

Har hittat till din blogg och börjat läsa den. Stackars er vad ni går igen just nu! Tänker på er.

2009-08-20 @ 21:20:53
Postat av: Jenni

Hej!

Härligt att ni kan åka och hälsa på dagis! Klart man vill träffa sina kompisar!

I Eltons fall är strålning nödvändigt för att han ska ha en chans att bli frisk och det där hemska cancermonstret ska dö! Men vi har redan från början fått veta att det kan bli en hel del men av både strålningen, cellgifterna och andra behandlingar och mediciner. Men det får vi leva med, bara Elton klarar sig! Lycka till med allt!

Kram

2009-08-21 @ 00:58:20
URL: http://www.jenni80.bloggsida.se
Postat av: Julia

Usch jag lider verkligen med er stackars din fina lilla tjej. Skickar mååååånga stryke kramar

2009-08-26 @ 11:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0