FULL FART

Idag har det varit en full fart framåt dag här i Uppsala. Lova har undersökt synen igen och fått cellgifterna och min syster och hennes barn + en vän till dom kom från Södertälje och hälsade på här i Uppsala. Det var uppskattat, har inte träffat dom på väldigt väldigt länge så det blev många kramar och skratt och bus med barnen.
Sett andra sjuka barn där på avdelningen precis som jag förstått att det skulle bli, det är hemskt att se hur den där cancern går fram även bland de små oskyldiga som har hela livet framför sig.

Jag och Alvin hann med att shoppa lite idag och så har vi hunnit med diverse olyckor också. Bland annat råkade han kissa ner sig inne på Polarn o pyret.
Han tyckte bara, mamma det droppar på golvet. Han hade lekt med lego medans jag kikade omkring, så kan det gå när man druckit saft i vagnen på stan och inte var nödig då mamma frågade. Så jag köpte nya kalsonger åt han där inne på Polarn sen.

Imorgon skall vi ha möte med läkarna också. Är så mycket att hålla koll på nu att jag inte kan förstå själv. Eventuellt blir det inte varannan månad i Uppsala iallafall utan var tredje, men vet som sagt mer imorgon hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Tänker på er

2009-08-04 @ 15:21:03
Postat av: Carina

Kul att ni får besök, Uppsala e ju trots allt inte så långt bort härifrån.

Hur mår Lova nu när hon får sina medeciner då?

Ops såna små olyckor händer, han var säkert mest olycklig själv Alvin...hände W på båten i lördags tack o lov på hemvägen annars skulle det blivit kris.....

2009-08-04 @ 22:00:04
URL: http://ina2girl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0