LÖRDAG

Idag har vi varit ut hela familjen på stan här i Uppsala. Det händer ju inte så mycket i läkarvårdsform under helgerna. Nu är det bara imorgon söndag till sen kör vad vi vet nu, Lovas cytostatikabehandling i gång.
Någon undrade om fler biverkningar men det är ju så olika från person till person men de som finns med på listan är ju trötthet,illammående, håravfall, smak/luktförändringar, mer infektionskänslig. Hon kommer inte att få ta vaccin mot tex svininfluensan eller andra vaccin under behandlingens gång.

Inför varje behandling tas blodprover vad jag fått veta och där kollar de hennes värden. Är de för låga skjuts behandlingen fram, är dom bra är det grönt ljus med cellgifterna. Ibland kan de va låga bara för att man har en infektion i kroppen.

Så de som vet att de är förkylda skall undvika att träffa henne fast hon får gå på dagis om hon orkar säger dom men vi får nog diskutera dagisstarten nu med personalen där. Hon skulle ju börjat 20.8.
Jag hoppas hon kommer att vilja och orka och kunna gå någon timme iallafall på förskoletimmarna. Ja så vi får se hur allt blir.


.

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad skönt att få komma ut och gå lite på stan. Tänker på er och hoppas att Lova blir frisk snart! Många kramar

2009-08-01 @ 22:46:01
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jessica

vet inte riktigt vad jag ska skriva. bara att jag är heemskt ledsen för er skull:( kämpa på!!!

Kramar

2009-08-01 @ 23:40:14
Postat av: Lewisia

Har tänkt massor på er! Hoppas allt går bra med cellgifterna imorgon. Har Lova mindre ont nu redan? Får hon något smärtstillande kanske redan. Du behöver inte känna att du måste svara.Förstår om tid o ork inte finns.Kram!

2009-08-02 @ 09:52:24
Postat av: Carina

Skönt att ni ska komma igång med behandlingen nu hoppas den kommer att gå bra!

Nog ska de väl kunna pussla ihop nån individuell förskoleundervisning åt henne, så att hon får vara med när hon orkar, annars får de väl komma hem och undervisa eller nåt. Annars har de ju lektanter som hjälper till med sånt där på sjukhus..(iaf här har jag förstått att hon hjälper till med sånt) om hon ligger inne vill säga men jag hoppas hon får och orkar vara hemma för det e ju bästa medicinen :)

Kram och tänker på er hela tiden!!!

2009-08-02 @ 11:06:09
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Tänker en massa på er! Vi får sätta vår tilltro till läkarkunskaperna och Lovas kämparglöd! Tänker på er allt vad jag kan!

2009-08-02 @ 16:00:43
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Jill

Skönt att ni har fått vara tillsammans hela familjen utanför sjukhuset.

Håller tummarna för att det går bra för Lova i morgon!

Kram!

2009-08-02 @ 20:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0