ONSDAGKVÄLL

Idag åkte Micke hem och Lova har t.om varit på besök en sväng hos farmor idag. Jag har inte haft tid för bloggen idag eller orkat.
Lova har mått bra idag men igår hade hon magknip så det var nog lactulosen som bråkade då det blir för mycket av den. Vi tog en paus på den idag.
Imorgon skall vi till sjukhuset och sedan kanske via dagiset en sväng som är underrättade om Lovas sjukdom nu men man får återigen dra allt där sen. Om infektionskänslighet, trötthet och att hon ofta kommer att vara borta osv. Känns som om man kommer dit och tror man skall ha andra rättigheter nästans men vi blir illa tvugna för Lovas skull om hon skall må bra att göra det som hon orkar i hennes takt och efter de tider vi inte är på sjukhuset osv. Vi får se hur många gånger i veckan hon skall gå. Jag önskade mest allt skulle vara som förut så man skulle slippa allt krångel som är nu, liksom av alla sjukdomar man kan dra på sig så känns det som om man lyckats hitta en bland de värsta.Kommentarer
Postat av: Pia Kovanen

Dom är ju illa tvungna att förstå er på dagis, men förstår att det känns jobbigt. :( Kramar till er alla <3

2009-08-20 @ 13:21:51
URL: http://finest.se/Zabotageh
Postat av: Carina

De går nog bra det där med dagis de har inget annat val än att acceptera läget som det e för er. Blir säkert jobbigt o pussligt men det funkar säkert bra i slutänden :) Kramar i massor

2009-08-20 @ 20:18:06
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Fabienne

Det väl så att man har barnen på dagis så mycket man behöver ha dom.. Bara för att man har fått en dagisplats, båda halv eller hel betyder inte att barnet måste gå på dagis alla timmer.. inte ens när man är frisk så tror att det inte är nått problem från dagiset att ni mycket borta... Önskar lycka till med behandlingen och framtiden, kämpa på!!

2009-08-20 @ 20:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0