SOLIG SÖNDAG

Idag är det soligt och lite blåst men annars en fin augustidag. Lova tog medicinen utan större knot idag. Det är ju en hel del att ta och det mesta är äckligt. Men ett måste.
Dessutom får de sådan förstoppning av cellgifterna. Nu pratar vi inte om lite vanlig förstoppning utan mer extrem. Så man måste äta en massa lösande medicin också och knappt en sådan vill hjälpa så vi har införskaffat plommonjuice nu i kombination med babyplommonpuré och den där lösande medicinen.
Det är ju inget roligt för Lova som endast en gång under 5.5 års tid varit förstoppad och då gav jag henne microlax, den gången började hon spy av förstoppningen. Men det räckte med ett microlax, men detta är av en annan karaktär och de tog upp det på sjukhuset i Uppsala också.
Jag inbillar mig snart lavemang på sjukhus om Lovas kakkeriverkstad inte kommer igång lite oftare än det gjort senaste veckan.

I Uppsala

Kommentarer
Postat av: Miriam

Sen i förrgår har jag följt din blogg, och Lovas sjukdom. Jag fortsätter följa dig/er och hoppas och ber att Lova ska bli helt friskt!Många styrkekramar!

2009-08-09 @ 15:47:29
URL: http://www.meramiriam.se
Postat av: Amanda

Stackars Lova. Vad hon ska behöva stå ut med. Hoppas bajseriet kommer igång så hon iaf slipper lavemang. :o/

Ludwig äter ju också mycket mediciner och får också upplösande medicin för att slippa förstoppning. Han spyr titt som tätt av förstoppning men vi har fått hem klyx till hjälp också. Det har hittills alltid funkat för oss. Kunde det hjälpa er tro?

Kram

2009-08-09 @ 15:53:07
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Hittade hit av en slump. Måste bara säga att ni har en otroligt modig liten dotter :)Läste lite bakåt, men hittade inte hur ni upptäckte att hon är sjuk?Stor kram

2009-08-09 @ 19:42:34
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, stackars. det såklart inte roligt med så mycket otäcka mediciner. Inte så lätt att begripa att dom är för att hjälpa henne. :o/

Klyx ger vi iaf där bak. Inte heller det är väl så treligt men det går fort och är inget som gör ont. Inte värre än att ta tempen.

2009-08-09 @ 20:58:26
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Carina

Usch då stackare, trist att medeciner oftast har den inverkan på nr 2 :( Hoppas hon inte får det så besvärligt med den biten. Kramar

2009-08-09 @ 22:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0