ALLTID ÄR DET NÅGOT

Alltid är det något, stort eller smått. Först blev ju Lova dålig igår under sitt andra kalas. Fick åka till sjukhuset eftersom hon fick ett nytt epilepsianfall. Hemma somnade Alvin bra men vaknade någon timme senare och saknade pappa massor, sedan mådde han dåligt och lyckades spy ner sängen. Jag blev lite nojig och tänkte att han åkt på magsjuka men när han bara spydde en gång sedan slog jag bort det.

Däremot visste jag vad det berodde på imorse då han fick bajsa ordentligt, igår i bilen på vägen hem sa han att han var bajsnödig, men vi hade bara en kort bit hem, klockan var efter 20 (Och jag lyckades trots denna sena hemankomst få honom i säng i rimlig tid, klockan 20.40 var han i säng. ) redan då jag varit på sjukhuset hos Lova, men när vi nådde hemmet bara 2 minuter senare så hade ju " känslan " gått över och inget kom.  Men imorse kom det dubbelt upp istället, så " kommer det inte ena vägen så kommer det andra vägen " brukade min mamma säga. Nu mår han bra igen men det var en tung natt hemma med, då han inte fick sova och jag somnade efter 03 någongång.



Nu skall han strax gå och vila sedan skall han hälsa på hos farmor en vända igen då Lova ännu inte mår så bra, och jag skall dit med mera kläder åt henne.





 

Alvin härom dagen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Usch vilken jobbig helg det blev för er =( Styrkekramar!

2009-12-06 @ 13:26:59
URL: http://rabarba.se
Postat av: Majsan

Å, vad tungt ni har det. Lilla gumman! Hoppas Lova snart mår bättre. Strykekramar till hela familjen!

2009-12-06 @ 13:38:13
Postat av: sofia

sötaste killen och vilken fin bodysuit han har på sig, tänker på er!

2009-12-06 @ 22:41:04
URL: http://justafooltobelieve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0