DRAGSPELSTOMTE

Idag kom tomten på besök till lekterapin, han hade julklappar med sig och spelade dragspel. Alvin tyckte det var jätteroligt.
Lova var på läkarbesök just då men hann ändå med att träffa tomten och det var ju roligt. Hon blev så glad och kramade honom också.


Imorgon skall hon på nya undersökningar av buken bl.a och så skall dom kolla shunten också och så skall dom starta igång cytostatikan. Så tidigast onsdag med tur slipper vi hem.
Våran lilla kämpe som hon står ut med allt. Hon är så glad trots allt jobbigt hon måste gå igenom. Ännu undrar läkarna varför Lovas andra öga också blir påverkat och får nedsatt syn, det borde bli bättre på det dåliga men synen blir snarare sämre, de förstår inte riktigt det.


Just nu längtar vi alla bara hem, hem och fira jul men jag är lite rädd för att Lova kommer att få nya krampanfall igen efter denna kur med cytostatika, som de två senaste gångerna, de vet ju inte om det har ett samband men det är möjligt. Vill inte åka på fler helikopterfärder, och hux flux vara utan två i familjen och få panik och vilja komma efter och allt sådant. Usch som det tar på. Men det finns de som har det lika jobbigt och värre.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tänker på er och håller tummarna att ni får komma hem till jul och sen få en lugn och skön julhelg. Mysigt det låter med tomten. Kram Malin med Thea

2009-12-22 @ 09:05:22
URL: http://rabarba.se
Postat av: Moa

Hej

håller verkligen tummarna för att ni får komma hem på onsdag och kan fira jul hemma! och att lova mår bra då trots behandling. har också funderat på hur båda lovas ögon kan påverkas av tumören på ena synnerven, riktigt jobbigt :( man får väl hoppas att den kommer tillbaka hyfsat på åtminstone ett öga... visserligen tror jag att cytostatika kan påverka synen (vad påverkar det inte...) men inte SÅ mycket kanske.

kram!

2009-12-22 @ 11:51:15
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Amanda

kikar in för o säga att jag tänker på o vill önska er en riktigt god jul...ta hand om varandra..kramar Amanda

2009-12-22 @ 22:23:40
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0