FLYTTAS FRÅN NIMA

Idag skall Lova flyttas från Nima till en vanlig avdelning, vet inte om det blir A eller B ännu då de har ganska fullt på avdelningarna.
Hon mår ganska bra men först nästa vecka kommer ett provvar från Mariehamn som avgör om de skall ta ännu ett nytt prov på henne så vi kommer att få fira Lucia i Uppsala och sedan hur många dagar på det vet vi inte heller.


Rummet jag bor på är helt okej i sig men som sagt, det är ju inte så trevligt att komma dit vid 19 på kvällen och mötas av fyllebråk och slagsmål med sin 2,5 år gamla son. Tydligen har dom soppkvällar på torsdagar då sådana här typer dyker upp. Lyhört som sjutton är det också men annars relativt tyst under natten. Jag som blivit van att bo i hus lyckades ändå sova ganska bra. Är många år sedan jag bott i lägenhet.


Nu har jag uppdaterat bloggen lite och vi mår alla ganska bra men som sagt. Inget nytt ännu om Lova, det är lite drygt. Och hennes puls är jättehög ibland.

Kommentarer
Postat av: Carina

meh usch då om det ska va sånt liv....tur att det bara e en gång i veckan ändå :/

Ja har hört fler som får problem om de bor i hus o sen ska i lägenhet o vise versa :) Fast det brukar ju gå över ganska snart. Hoppas ni kommer hem till julen iaf!!! Kramar o luciahälsningar!!!

2009-12-11 @ 22:46:29
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Toja

Ha det så bra det går där!! Beror pulsen på smärta, ångest eller är det ngn medicinpåverkan?

Hoppas allt lugnar sig för er och att julen blir rofylld!

2009-12-12 @ 18:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0