NATTSUDDAR

Sitter och nattsuddar. Lova tog sina blodprover idag och skall tillbaka imorgon igen men då skall hon pyssla vad jag förstod på maken. Julpyssla kanske. Hon har ju så svårt nu med att se, och kordinera och koncentrera sig.
Hennes minne sviktar också ibland. Det är hemskt jobbigt för oss alla, det gör ont att se henne gått tillbaka åldersmässigt ibland. Man tänker så mycket på framtiden då. Men man får fortsätta hoppas på det bästa bara.


Många frågar om hennes syn, om den inte blir bättre mer. Det är ju svårt att säga. Jag tror inte hon kommer att få fullgod syn, tyvärr. Och hon ser verkligen dåligt. Ändå håller hon humöret uppe och är vid gott mod, varje dag.
Så tapper och modig och tar nya tag med allt bara. Kämparglöd så det heter duga.


På söndag är det väl dags för Uppsala igen om proverna visar bra. Vi får se om vi åker alla eller bara Lova och pappa igen. Lova är ju riktigt pappas flicka nu mer.
 

Lova på 6-årsdagen 4.12.09.

Med kort och utsmyckning som hon fick i present från barnavdelningen på Åland.


Kommentarer
Postat av: Carina

Hon är så duktig Lova, bra att hon har glöden uppe, det behövs nog.

Hoppas ni får va hemma under julen nu då. Många kramar

2009-12-18 @ 20:10:12
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: mickiz

Hon är ju så förbenat söt hela Lova! :) Att hon orkar hålla leendet borde vara ett tecken för oss vuxna. Kan bara fantisera om vad hon och ni går igenom just nu i familjehögtider och allt. Hoppas ni får en helt fantastisk jul trotts motgångar och orättvisor för det ÄR ni värda! Kramar till dej A-M! <3 :)

2009-12-18 @ 20:47:04
URL: http://baramickiz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0