BORRELIA PROV

Eftersom Lova fortsätter att klaga på huvudvärk och ledvärk osv så for vi till sjukhuset idag och tog ett borrelia prov. Svaret får vi om c.a 10-14 dagar. Om det inte är borrelia och hon fortsätter klaga på huvudvärk och ledvärk vet jag inte själv vad det kan vara. Klart att läskiga tankar på tumörer och allt möjligt ploppar upp, men så illa skall det väl ändå inte vara. Då skulle jag bog bli riktigt förkrossad.

16 juli idag. Sommaren rusar fram i allt för snabb takt. Det är 1 månad kvar nu och sedan börjar Lova förskolan, alltså 6 års. För på Åland så säger vi dagis ända tills det är förskola i 6-årsåldern kort och gott. Eftersom de då kommer att ha lite
"skola".

Vi grillade idag också hos svärmor. Det var trevligt. Men nu ser jag mest framemot att få några timmar med min man på tumanhand, och "fira" våran 10års dag. Vi firat som sagt inte just dagar mer, men 10 år är så lång tid tillsammans att det tycker jag vi kan fira lite grann. Vi har iallafall planer på att gå ut och äta. Men vi får se vart och vilken dag vi går. Men det blir nog nu i dagarna.
Ruben har klättrat upp och satt sig på fågelbrädet. Kanske inte så trevligt sen för småfåglarna i vinter.
Han är en riktig klätterapa, Ruben.

Kommentarer
Postat av: Milla

Hoppas ni kan få svar på vad som är galet med henne. Håller tummarna för att hon ska krya på sej snabbt :) Kram

2009-07-16 @ 22:55:41
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Amanda

Ja, dessa läskiga tankar finns ju alltid när man inte vet. Ovissheten är värst. Hoppas ni får veta vad det är nu snart iaf. Stackars liten. :o(

Kram

2009-07-17 @ 07:24:35
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Nej, usch, det får vi inte hoppas på! Men snart får ni förhoppningsvis besked och då blir det lättare att förhålla sig till situationen.tack för låten du skickade också -skall lyssna på den när mannen kommer hem med den bärbara datorn (han har den när han jobbar utomlands och den är den enda som har högtalar på sig...)

2009-07-18 @ 03:20:57
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0