SUTTIT PÅ SJUKAN

Idag har det inte alls blivit att fotografera eller blogga eller få något vettigt gjort. Lova vaknade vid 3 inatt helt olycklig. Grät och hade ont i huvudet sa hon och i nacken och här och där hade hon ont. Mådde illa och spydde också.
Idag har hon varit så hängig med huvudvärk och varm och jättedåligt allmäntillstånd och ont i armarna fast utan illamående så vi har varit på sjukhuset med henne. Dock hittade dom inte något fel på henne. Läkaren visste inte ens vad för värkmedicin Pamol-F var och det förvånar mig eftersom den finns på barnavdelningen också på sjukhuset.
Alltså vad är det för inkompetens att fråga sina patienter. "Vad är det då" När hon frågade om hon fått värkmedicin. Skall inte en läkare vet lite om medicin också och iallafall de vanligast värktabletterna.

Nåja som vanligt hittade dom inget men sa att om hon fortsätter vara dålig i en vecka skulle hon få komma och ta borreliatest.
Dessutom fick vi vänta 1 timma innan vi slapp in och ännu en halv timma i rummet och + den tid läkaren och sköterskan tog upp. Mycket tröttsamt. Tur att farmor passade Alvin dessa timmar. Så, jag har alltså inte orkat eller hunnit med något annat än att ta hand om en dålig Lova som piggnade i lite mot kvällen och jag hoppas hon får sova inatt nu utan värk och sådant.

Kommentarer
Postat av: Milla

Men vad otäckt! Hoppas hon kryar på sej snabbt så hon slipper må dåligt. Många kramar!

2009-07-11 @ 21:35:46
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Carina

Ja men herregud man skäms ju för sin arbetsplats ibland :(

Tur att man inte e läkare iaf...kanske det va en svensk läkare för de har ju oftast andra medeciner i sverige eller så heter det nåt annat där...Slött att de inte tog prover direkt då, hoppas hon kryar på sig snart iaf!!

Kram

2009-07-12 @ 04:12:40
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Ia

Men stackarn.. Hoppas de går över snart för henne..

2009-07-12 @ 08:32:01
URL: http://gybrant.blogspot.com
Postat av: Amanda

Usch vad irriterad jag kan bli på sjukvården idag!

Stackars liten! Hoppas hon mår bättre snart så ni slipper borrelia-test.

Och ska man behöva vänta en hel vecka när hon mår så dåligt??Kram på er

2009-07-12 @ 09:22:56
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0