EN KÄMPE

Det här, det är en riktig kämpe. Att veta hur dåligt hon mår och hur jobbigt det måste vara för henne att inte kunna se ordentligt måste kännas fruktansvärt för henne. Jag känner mig så ledsen då jag tänker på att hon kanske kommer att bli blind. Lova som älskar så att måla teckningar och skriva och pyssla, hur blir allt sedan om det blir så illa att hon inte kan se alls mera. Jag vågar inte ens tänka men vill vara förberedd. Ändå hoppas man på undret där hon åtminstone får behålla en del av sin syn.


" Jag har cancer " säger Lova, ordet cancer är så fult, elakt och smutsigt.
En liten flicka skall inte ha cancer. Inget barn skall ha cancer.


Kommentarer
Postat av: Carina

Ja Lova är en kämpe en stark liten tjej som jag hoppas ska bli frisk tillslut och jag hoppas verkligen att inte synen försvinner, elelr att den kanske kommer tillbaka, man vet ju inte alls hur sånt där funkar ens, men hoppet det ska man inte tappa!!!

Skönt att ni hoppeligen träffas imorgon igen nu hela familjen!!

2009-11-04 @ 21:59:39
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Linda isacs mamma

ni finns i mina tankar så ofta. ledsen att läsa vad som drabbat lilla gumman. önskar och ber att hon ska få behålla sin syn. sin sak att vara blind från början.

skickar en varm kram. tänker på er och fina tjejen.

'

kram Linda och Isac

2009-11-04 @ 22:11:10
Postat av: Milla

Fina fina Lova! Lider verkligen med er. Vi tänker på er! Kramar

2009-11-04 @ 22:14:32
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Amanda

sänder mina varmaste kramar o tankar till er i denna stund..<3

2009-11-04 @ 22:26:56
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Karolin

Jag lider med dig. Jag vet hur det känns när du inte kan vara hos henne!

Min dotter Tilda opereades i tosdags och fick komma tillbaka till 95B i tidags.

Hon kämpar på men man känner sig maktlös!

Bommer nog att bli kvar några veckor. Barnen är riktiga små hjältar!

Ta hand om er, kanske ses på avdelningen...

2009-11-04 @ 23:24:04
URL: http://sykathen.blogg.se/
Postat av: Imsa

Vad jobbigt att hon blev så dålig att hon måste till Uppsala. Fast skönt ändå att hon är där specialisterna är och att hon har pappa med sig. Hoppas verkligen att det där med synen är övergående och att hon kommer att kunna se igen. Många kramar från oss!

2009-11-04 @ 23:40:07
URL: http://imsavimsa.blogspot.com
Postat av: Emmelie

Nej du har rätt, cancer ska inte existera alls, men särskillt inte hos barn.

Kämpa på, fortsätt va starka!

2009-11-05 @ 07:26:17
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Ellie

Vill bara skicka en hälsning till dig och din fina familj, och säga att ni finns i mina tankar. Jag har har följt er orättvisa resa till och från under sensommaren och hösten, men ni har ständigt funnits i mitt bakhuvud. För precis som du skriver så ska inget barn ens behöva kunna ordet cancer. Finns inte så mycket jag kan säga, finns liksom inga ord, men de varmaste stärkande kramar jag kan finna vill jag iallafall skicka till er, och framför allt till er söta dotter, er söta kämpe, från en främling (o mamma) nere i Göteborg. Kram!

2009-11-05 @ 10:18:21
Postat av: Isabelles mamma

Nej,inget barn ska behöva kunna ens uttala ordet cancer tycker jag,men tyvärr e livet ett annat för många barn idag..barncancern blir bara vanligare o vanligare...För lite meränn två år sedan skulle jag inte i min vildaste fabtasi kunnat tro att jag skulle få ett barn med cancer..d¨får ju bara äldre folk tyckte jag då..naiva jag :(

Idag vet man annat..idag läser jag över 30 bloggar om sjuka cancerbarn eller änglabloggar om barn som förlorat sin kamp mot just cancer :(Jag har sagt d många gånger o kommer säkert o säga d många gånger ännu!

LIVET E FÖRORÄTTVIST! Då en liten tjej eller killa som inte nått ont gjort på denna jord ska drabbas så grymt som just er Lova eller vår Isabelle...d e ORÄTTVIST!!!

MEN som tur e så går d framåt o cancerforskningen hela tiden,så kanske en dag om många många år kanske d kan bli 0 vision i barncancer död oxå! HOPPAS!!!!!!Jag ber o hoppas för er Lova,att damen ska orka kämppa nu o att synen bara tillfärlligt e dålig o att d vänder..man ska tro på under för under kanske!!!Sluta aldrig hoppas!

Sluta aldrig be...

För under kan faktiskt ske!Kram från en cancermamma till en annan!

Postat av: Tove

Ja, Lova är en sann hjälte och kämpe. Hoppas så att det går bra för henne!

Kramar Tove

2009-11-05 @ 14:44:52
Postat av: Linda m 3

Tänker ofta på er! Blir så ledsen av att tänka på vad Lova och resten av familjen måste gå igenom. Hoppas och ber att Lova ska få behålla sin syn!/Många kramar Linda

2009-11-05 @ 14:56:02
Postat av: Eva

Jag håller tummar och tår för att Lova ska bli helt återställd. Hoppas att hon som gammal tant kan titta tillbaka på sin sjukdomstid och känna sig stärkt av allt det hemska.

Kram

2009-11-05 @ 15:22:05
Postat av: Malin

Ja en kämpe är hon verkligen! Dumma dumma cancer =( Varma kramar

2009-11-05 @ 16:34:13
URL: http://juliak.se/blog
Postat av: annis

Lova är verkligen en riktig kämpe! Livet är bara för orättvist. Många karmar till hela familjen...

2009-11-05 @ 18:17:41
Postat av: Moa

hon är verkligen en kämpe, livet är så orättvist och cancer borde inte få finnas, hon måste få leva och behålla synen! om inte på båda ögonen så åtminstone på ena... hur är det med tumören, satt inte den på synnerven till ena ögat (det hon skelar med)?vad fin hon är, har hon tappat tänder? :Dkram!

2009-11-05 @ 20:03:14
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: patricia

tänker på er familj som får kämpa så mycket, ni är otroliga! Blir väldigt berörd eftersom jag är mamma till två barn. Varma höstkramar till er alla!!

2009-11-05 @ 21:18:12
Postat av: Trollmamman Lowa

Du har rätt.. ingen skall behöva uppleva den smärta & oro som den där dumma cancern för med sig. Styrka, värme och glädje önskas till hela familjen.

2009-11-05 @ 22:41:13
URL: http://trollmammanlowa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0