FÖRSÖKSKANINEN ALVIN

Idag fick Alvin äran att agera försökskanin på neurologen här på Ackis. Det var en redan utbildad läkare som ledde en grupp med läkarstuderanden. Han ville bara visa lite allmän undersökning, typ hur man bemöter barn, vad man börjar undersöka osv. Och allt tog dryga halvtimmen. Alvin var först lite fundersam men sedan var det spännande att vara i fokus för allas intresse tyckte han.

Läkaren hade självklart bett om tillåtelse innan och sa att det är ett jättebra sätt att kunna använda ett friskt barn också när man just skall lära ut åt nya kandidater.

Lova har mått rätt bra idag. Och imorgon skall dom ta bort fjärilen ur porten också. Det är inget hon ser fram emot att göra. Däremot ser hon fram emot skolan hon skall besöka imorgon och att Nanne Grönvall kommer att besöka lekterapin från " Min stora dag ". Jag hoppas vi kommer att kunna vara där imorgon då.

Vi var ju nere en sväng via lekterapin idag, vad fint ställe för barnen, ett ställe där alla vitrockar är förbjudna också för provtagningar osv. Där skall barnen få vara barn och bara leka och koppla av. Jag lyckades få ihop någon gumma idag med hätta i rött och rött filltyg som rock. Lova konstaterade att det liknade på rödluvan.
Alvin gick sedan stolt och berättade åt alla han såg på avdelningen att mamma gjort den och att han var Lovas lillebror.

Kommentarer
Postat av: Orchid

Det är när något som hänt er familj som visar vilka som är ens riktiga vänner. Somliga orkar inte finnas med utan försvinner i periferin och så kommer det nya, som man inte hade en aning om.

Du får avvakta så länge tills dom rätta personerna visar sig på riktigt.

I vår familj har vi förlorat ett barn, vi har en ängel och vi har också fått uppleva vilka som är riktiga vänner.

Kram till er! Jag följer er blogg och tittar in varje dag! Självklart hoppas jag att allt ska sluta lyckligt!

Ingegerd

Änglamormor

2009-11-11 @ 08:32:55
URL: http://kidsandorchids.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0