BRA DAG IDAG

Det var en bra dag idag. Lova har inte haft ont alls idag men hon är också fullpumpad med värkmediciner, stora doser. Nu får vi se hur natten fortlöper och om jag måste ge henne mera enligt schemat vi har från sjukhuset för de är ju enligt deras ordination. Hursomhelst har hon varit ute och lekt och busat nästans hela dagen. Badat två gånger, duschat och haft skönt då de kopplat bort nålen nu från PAC.en. Hon hade ju haft den i två veckor vilket är max innan de måste ta ur den och sätta ny nål om så behövs. Hon kan ju bada lite med nålen där också men kan inte väta ned det. Så det blir lite sämre med tvättningen av hela kroppen dessa dagar.

Jag fick en fråga tidigare också om vi brukar åka helikopter direkt till Uppsala men nej så enkelt har vi det inte. Vi får åka med egen bil eller sjukhustaxi och färjan över då förståss. Så resan brukar ta c.a 3,5 -4 timmar allt som allt från Åland och till Uppsala.


Kommentarer
Postat av: Amanda

så skönt för er att lilla lova är hemma igen. måste vara en underbar känsla. hoppas verkligen att hon får må bra en tid nu o ha en underbar helg tillsammans. Kramar

2009-10-07 @ 22:29:24
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hej! tänker på er!

om helikopter;det skulle nog bli vääldigt dyrt att åka den så ofta som tex ni måste över,men skulle ju va skönt för er om resan gick snabbare! usch usch! sköt om er!! och ha en fin dag!

2009-10-08 @ 10:56:07
URL: http://www.emilia1982.blogspot.com
Postat av: Carina

Va skönt att dagen har gått bra för er :)

2009-10-08 @ 18:04:09
URL: http://ina2girl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0