LOVA ÄR HEMMA IGEN

Nu är Lova hemma igen, iallafall för att se hur det kommer att gå. Får nu se hur natten kommer att bli, det är en massa mediciner i vanlig ordning som hon skall ha.
Vi har hunnit ha möte på sjukhuset idag också med läkare, socialkurator och dagispersonal. Lova lär antagligen att komma att bli lika dålig varje gång hon har fått karboplatinen i Uppsala. Då kan det återigen handla om inläggning och blodtransfusioner. En eventuell knapp kan komma på frågan också men den sätts i såfall i Uppsala.
I och med att Lova troligen rasar varje gång så här så kan det handla om kanske 1 vecka per månad på dagis. Däremellan skall hon också hinna återuppta sin talterapi också. Ja nu får man bara flyta med, ta en dag i taget så som vi alltid har gjort.


 

68 veckor kvar med cytostatika (cellgifter) om allt går bra.

79 veckor då vi startade.


Kommentarer
Postat av: Carina

Skönt att hon e hemma igen, hoppas natten går bra nu då.

Synd med dagiset o så där men det e ju Lovas bästa o att hon ska bli frisk som e allra viktigast :) Många kramar!!!!

2009-10-07 @ 16:07:47
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Patricia

Jag håller tummarna för att natten ska gå bra nu. En sak tänkte jag på,när ni hamnar på att åka rätt så ofta till Uppsala-åker ni helikopter direkt till Akkis då eller måste ni åka sjövägen?

2009-10-07 @ 17:13:58
Postat av: Areyanna

Hoppas hon blir helt bra och återhämtar sig helt efter sin behandling och alla cellgifter=)Håller tummarna! <3<3<3<3<3

2009-10-07 @ 17:15:59
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Jossan

Skönt för er att få en paus ifrån sjukhus. När vår pojk var färdigbehandlad kunde han ibland fråga om vi inte kunde åka till sköterskorna på sjukhuset och hälsa på. Det var väl ett tecken på att barnsjukvården i Sverige är rätt bra, även om man ibland tycker att det är mycket som inte fungerar. Det gäller väl bara att hålla sitt missnöje för sig själv och inte påverka barnen. Men de märker ju vad man känner, var det någon läkare som jag o min sambo tyckte mindre om så kände Rasmus oftast likadant. Ha en bra kväll o hoppas att natten går bra! Kram på hela familjen!

2009-10-07 @ 18:27:57
Postat av: Majsan

Lilla fina Lova! Åh, vad jag hoppas det går bra för henne nu hemma. Så att ni får vila och vara tillsammans. Hoppas ni får sova gott i natt. Ja, en dag i taget får man ta. Styrkekramar från mig.

2009-10-07 @ 21:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0