TILLBAKS TILL SJUKHUSET

Idag när Lova vaknade mådde hon inget bra alls. Hon spydde och kände sig snurrig och medicinen kom upp igen. När hon gick på wc så fick man leda henne och hon vinglade som om hon var berusad. Så vi fick packa oss i bilen och åka till sjukhuset strax efter 11.30.

Jag skulle lämna Alvin till parken idag men han i sin tur har fått jobbig separationsångest, eftersom pappa är mycket borta på sjukhuset i längsta möjliga mån och ibland på jobbet och lite däremellan försöker få egentid med Alvin, så tolkar Alvin det som om jag också skall lämna just honom och inte hinna med honom, han klamrade sig fast och ville inte alls stanna i parken. Så han följde med mig hem igen och sedan ringde jag sjukhuset då Lova började spy på nytt då vi kommit hem.

Läkaren misstänker att det är den nya medicinen, Lyrica som gör henne så här, då det är en av alla biverkningar, och de var ju inte bara några jag berättade om förut. Lova ville inte följa med hem och vi kände att det var det bästa att hon fick stanna över natten på observation eftersom hon reagerade så starkt nu efter några dagars användning. Min man blev hemskt upprörd då han fick se informationen om dem dessutom. Det är ju inte direkt någon medicin som direkt skall ges åt barn under 18 år helst enligt informationen om dom på Fass. Det är heller ingen som gett oss direkt information om just Lyrica åt oss, men som tur är finns ju Fass som är riktigt bra och tar upp läkemedlen med bild och all viktig information.

Ja så det känns som om vi hoppar ett steg fram och två tillbaka precis hela tiden. Stackars Lova, stackars Alvin, snuvas på barndom och syskonskap. Det här är inget värdigt liv för barn, barn skall få vara friska och krya.
Lova får dock mycket beröm, både från dagis och sjukhus. Att hon är glad och viljestark och positiv nästans jämt  trots cancern.


Kommentarer
Postat av: Carina

Men stackars Lova att hon ska få såna biverkningar av medicinerna :(

Ja det är orättvist, barn ska vara barn o inte behöva ha det så här. Ni gör ju det bästa ni kan för båda o det e starkt av er. Hoppas hon mår bättre riktigt snart!!!!

Kram

2009-10-08 @ 21:46:22
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Amanda

huvvaligen :S stakkars lilla lova, vilka biverkningar hon får :O måste ju finnas andra mediciner hon kan få, som hon inte reagerar fullt lika mycket på. hoppas det blir bättre snart. Kramar

2009-10-08 @ 22:20:39
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Trollmamman Lowa

Det är en hel vetenskap de där med mediciner och förskräckligt orättvist att ett litet barn skall få sådana biverkningar.



Gulle vännen vad stark hon är lilla Lova, lik sin mor eller hur?

2009-10-08 @ 22:35:31
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Sofia

Lilla stumpan, åh ni anar inte hur mycket jag tänkt på er. Så orättvist, och jag ser er kämpa så. Dumt av läkarna och ge henne den medicinen. Beundrar eran styrka!! Kram

2009-10-09 @ 06:48:13
URL: http://justafooltobelieve.blogg.se/
Postat av: Pia

Man blir så fundersam kring mediciner.

Man undrar vem som vet bäst, men tänker på Lovas kropp som får utstå så mycket..

Så orättvist. Förstår att Alvin blir mera "tajt" med er, ni måste växa er starkare tillsammans genom allt, dag för dag.

Tänker mycket på er. Själv far man på med sitt liv, stressar allt för mycket (som många gör..

Många kramar till er!!



2009-10-09 @ 08:50:27
URL: http://homebypia.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hej, har hon provat olika medel mot illamåendet, Rasmus fick två olika samtidigt det var det ända som hjälpte, Sofran i kombinationm med en annan (glömt namnet) sedan mådde han mindre illa när han började få i sig näring i form av sondmat ( hade sond i näsan). Innan var magen ständigt tom och illamåendet och suget i magen blev värre. Men vi hade tur att Rasmus all behandling skedde intravenöst så han slapp svälja tabletter som kunde komma upp. Kan hon inte få suppar? Ibörjan kräktes han dygnet runt innan de hittat rätt kobination mot illamåendet och behövde lugnande (stesolid) så att han fick sova lite emellan, det kändes hemskt att behöva ge sitt barn stesolid. Men det var ju för hans skull. Hoppas att er flicka snart mår bättre, illamående är hemskt, det vet alla som någon gång mått rikigt illa.



Kram Rasmus mamma

2009-10-09 @ 09:00:47
Postat av: Moa

Fan vilka biverkningar :( Hoppas hon slipper den medicinen nu! Även om det är många biverkningar och jobbigt för läkarna att räkna upp alla för er så känns det ju som att det är viktigt med tanke på vilka starka mediciner det är...

Kram!

2009-10-09 @ 20:38:29
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: den galna mamman

usch lyrican är en hemskt medicin. jag fick den själv för nervsmärta men fick omg en massa hemska biverkningar så den skulle jag aldrig våga ta igen el rekomendera någon annan heller, tyvärr är det så för många som ätit den att de får jättemycket biverkningar, usch vad eran lilla fina tjej får kämpa

2009-11-02 @ 01:08:33
URL: http://www.metrobloggen.se/trygg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0