KVÄLL 2

Barnen sover och jag satte mig en kort sväng, har kollat mina mail, fått en massa fina mail och respons på att fortsätta blogga och människor som vill fortsätta läsa.
Jag vet inte hur många som trillat in bara idag men nog närmare 20+.
Många vet jag vem de är sedan förut också. Jag kommer ändå att vara väldigt försiktig med vad jag skriver om, jag kommer fortfarande inte att utlämna min familj helt, bara för att jag sedan lägger lösen på bloggen.

Jag skrev också i mitt förra inlägg att ge er, sluta ödsla energi men måste svara ännu på det här jag såklart fick efteråt. Folk förstår inte när man ber dom om saker. Det är svårt för vissa.

"Det var ju  DU som gjorde liv av det för guds skull!!! jag menar inte att du har något att försvara eller stå till svars för utan att ni skulle prata face to face istället för över nätet, det är då det blir sånna här grejer... Man kan inte höra tonen bakom orden, man tolkar det som man vill och det är då det blir fel. bla bla bla... skit i det, det här är ju för fan löjligt!"

Mitt svar:
Jag??? Tycker ni att det var jag som gjorde liv? Nej jag bloggar om det för att jag tog illa vid mig att få mess och mail och fortsatt tjat om hur jag betett mig oshysst i mitt svar på bloggen. Om hur vi fördelat resorna.
Jag blev besviken och sårad att få en anklagelse och bli kallad att bete mig oshysst. Nu har hon bett om ursäkt och då fortsätter du. SKÄMS!

Dock är det alltid bättre att prata öga mot öga men jag att jag trodde jag skrev ren förståelig svenska i mitt svar, utan att utmåla någon, eller göra något illa.
Om ni är så "tuffa på er" så kom då hem till mig. Knacka på min dörr och fråga då. Jag vill inte höra något om, bättre face to face och sedan också höra att typ 20 personer sitter och inte vågar fråga mig.
Dubbelmoral eller?

Efter det här kommer jag inte att godkänna eller ens läsa kommentarer som rör just det här ämnet. Jag orkar helt enkelt inte. Jag kommer bara att låta dom försvinna ut i internetrymden. Jag har inte gjort något fel och det ÄR fortfarande min blogg så kom inte här och försök beskylla. Passar det inte det jag skriver så låt bli att läsa. Skit i den.

Men som sagt, till helgen kommer det att bli lösen på bloggen och jag hör av mig till de jag tror jag kan lita på med att läsa den utan att haka upp sig på saker, de som vågar fråga och kan acceptera svaren. Jag kommer också lättare att se vilka som man kan lita på och ha förtroende för.
Jag är inte arg på någon men bara väldigt besviken.
Jag skulle ALDRIG ens komma på tanken att börja tjafsa om något sådant här känsligt ämne som rör Lova om det gällde någon annan.
Det känns nästans som ni skändar ens känslor. Försök förstå om man är upprörd. Märkväl, upprörd. Inte arg men sårad, besviken och förundrad av vissa hur de fortsätter fast man ber dem sluta.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Inte för att jag är någon expert på sådant här men ibland är det bättre att bara ignorera. Jag hade en person som ständigt kommenterade anonymt i min blogg ett tag och till slut rann bägaren över och jag svarade i bloggen. FEL upptäckte jag då personen i fråga verkligen fick vatten på sin kvarn. Nu ignorerar jag bara all adumma kommentarer. Dom åker i soporna med en gång. JAG vet bättre. JAG vet att JAG är en bra mamma och att JAG gör det som är bäst för mitt barn.

Precis så tycker jag att du ska försöka känna. DU gör det som DU vet är bäst för dina barn. Ni är verkligen så duktiga som kämpar på och håller humöret uppe som ni gör fastän vardagen måste kännas jättetung.

Skit i tråkiga kommentarer och sug åt dig av det positiva istället. För ni är verkligen helt underbara!

Kramar ♥

2009-09-17 @ 10:58:46
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Erica L

Kämpa på Anna....Ni är jätte fina föräldrar....skit i allt negativt å blicka framåt, vi är så många som tycker att ni är en kämpar familj!

2009-09-17 @ 15:24:24
Postat av: helena sandgren

Hej igen,

vet inte vad som hänt men det låter ju helt sjukt att folk anklagar och skäller. Herregud du har ju viktigare saker att vara orolig över än sådant. Fy skäms på folk. De klarar säkert inte av sina egna svåra känslor och måste stjälpa över dålig energi på andra för att må bra. Akta dig för sådana.

Stå på dig.

Helena

2009-09-19 @ 21:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0