MÅNDAG OCH BEHANDLING

Så har man återigen tillbringat 3 timmar på barnavdelningen i Mariehamn. Lova fick sina cellgifter igen och det togs blodprover innan och HB låg på 85 och så tog de bort fjärilen också så nu kan hon duscha som vanligt utan att trixa med tvättningen som annars.

På söndageftermiddag åker Lova och pappa till Uppsala igen och de skall bland annat göra en ny MR över nacken och vad det nu mera var för att återigen utesluta fler tumörer eller andra knutor som kan ligga och trycka och ge nervsmärtor i Lovas armar samt ge cellgifter.
Jag förstod också att de kommer att höja neurontindosen där.

Om Lovas blodvärden sjunker mera blir det eventuellt "dagisförbud" också sa dom, men imorgon kunde hon gå för de är ju Mulleskolan då.

Tack också för alla fina kommentarer som trillar in, jag läser allt även om jag inte hinner med att svara åt er alla och tacka er personligen!

Kommentarer
Postat av: Carina

Hoppas värdena håller i sig nu då, mulle brukar ju de flesta barn tycka om :)

Det är nog vi som ska tacka dig för att du delar med dig av din vardag och kampen för Lovas väl. Håller tummarna för att de inte ska hitta fler tumörer nånstans och att hon blir kvitt smärtorna i armarna. Kram

2009-09-07 @ 20:36:26
URL: http://ina2girl.blogspot.com
Postat av: Amanda

hoppas verkligen att värdena blir bättre, för att missa dagis är ju inge roligt :O styrkekramar!

2009-09-07 @ 22:24:31
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Imsa

Hoppas dom inte hittar nytt i Uppsala och att smärtorna går över. Tänker på er & Lova och hoppas att allt ska gå bra. Tror du ni orkar ta er till Tittut nästa måndag? Det är ju fler där som spenderat mååånga timmar på barnavdelningen. Vi var där idag, samtidigt som er tror jag 11-13 och kollade Victors konstiga utslag, han fick en antibiotikakur för misstänkt borrelia och det togs blodprover (kanske ni hörde illvrålen?). Sköt om er!

2009-09-07 @ 22:53:29
URL: http://imsavimsa.blogspot.com
Postat av: Moa

Hoppas att värdena blir bättre så hon kan gå på dagis. Och håller tummarna för att det inte finns några tumörer eller så i nacken. Kram!

2009-09-08 @ 21:26:45
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0