LÅÅÅÅGT AV VISSA

A om NI SOM EJ VISSTE:
Bra att ljuga i bloggen. En av de statisterna är jag, framför den tomma stolen. Nej det är inte riktiga barn eller riktiga familjer utan STATISTER!


Jag vet inte vad jag skall säga om det här men jag hoppas att inte Victors mamma läser det.
Alla kan ju se att det är hon på bilden om man kollar hennes blogg, och inlägg här
Undrar hur du anonyme A vill förklara det här. Är det fortfarande du bakom den tomma stolen?Kommentarer
Postat av: Johanna

Nej nu får nog folk ta & ge sig, tycker jag! Hur långt får man gå? Å vad har ni för glädje av att tracka på folk? Har ni ingen skam i kroppen? Fy fääään, säger jag!Många styrkekramar till alla änglamammor!

Otroligt beskrivande & rörande reklam Barncancerfonden går ut med. Precis sånt som behövs idag för att få människor att förstå hur läget ligger till. Otroligt starkt av Victors mamma att överhuvudtaget ställa upp på en sådan bild.

2010-08-21 @ 19:09:05
Postat av: Moa

jomenvisst, det är bara någon som är EXTREMT LIK sofie som står där bakom den tomma stolen... suck

2010-08-21 @ 19:42:42
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Ida

Man börjar ju fundera om folk bara läser din blogg för att kunna klaga. Tycker du råkat ut för mycket sånt här på sistone. Tråkigt att vissa inte har nått vettigare för sig än att lämna dumma kommentarer på bloggar

2010-08-21 @ 20:00:34
URL: http://adi89.blogg.se/
Postat av: fridda

Nä men fy ändå :(

HUR elak får man bli ??

2010-08-21 @ 20:15:25
URL: http://bloggaromlivet.blogspot.com/
Postat av: Dumspak

Det är ju bara inte sant. Fattar inte hur A fungerar, men särskilt bra fungerar A inte det är iaf ett som är säkert.Mycket gripande reklam. Fungerar iaf på mig.2010-08-21 @ 20:36:00
Postat av: Tove

Men herregud, hur kan man med att påstå och hitta på när det handlar om sånna här viktiga personer.A visste nog inte om att det var viktors mamma utan ville nog bara klaga på AM. Verkligen riktigt lågt A. Om du läser så hoppas jag du förstår hur fruktansvärt illa du beter dig och hur viktigt det är.Till Lovas och alla andra änglamammor vill jag bara skicka en varm kram.

2010-08-21 @ 20:56:55
Postat av: Sussie

Finns många konstiga människor i vår herres hage. Och A tillhör definitivt en av dessa....A-M: Hoppas att du vinner fototävlingen. Det är du värd....Kram Sussie

2010-08-21 @ 21:33:49
URL: http://metrobloggen.se/sussie63
Postat av: Kia

Ja du Anna-Maria,jag säger som min man brukar säga ÄN ÄR INTE DEN SISTE IDIOTEN FÖDD!!!!!Kramar Kia

2010-08-21 @ 21:42:05
Postat av: Madelene

Varför, varför håller man på så? Hur kan man vara så grotesk, så omänsklig?Det handlar om barn och död. Om barn som dör. Hur fan kan man bara ljuga om en sån sak???2010-08-21 @ 22:33:59
URL: http://lovelej.blogg.se/
Postat av: Niklas

Men sign "Tove": Skickar du ingen kram till oss "Änglapappor"? Jag lånar en i alla fall, hoppas att det är ok?!

Vad ska man säga om sign "A"...?

Någon som vill väcka uppmärksamhet? Vill få igång en låg men ändock diskussion? Självklart! Jag hoppas bara att ingen på riktigt tar detta på allvar även om det är extremt olyckligt att vederbörande ändå lyckas ta upp många av oss så värdefulla tid.

"Mssmis med"

Niklas, Hannas pappa

2010-08-21 @ 22:45:29
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Amanda<3

kram till er alla..

2010-08-21 @ 22:53:54
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Kia

Konstigt att inte "A" var med på mötet med Barncancerfondens reklam när vi var där i maj månad.Eller var det bara "A"människor som var där??? Det bästa är att VI som KAN och VET inte bryr oss om dessa "människor" Kram "från en som vet" Kia

2010-08-21 @ 23:00:11
Postat av: Tove

Niklas: Självklart till alla änglapappor också, ska stå änglaförändrar såklart!sedan såg jag nu att jag inte menar viktiga personer utan viktiga saker. Nåja.

2010-08-21 @ 23:30:13
Postat av: Tessan

Jag har läst här någon vecka men inte kommit mig för att kommentera, mest för att jag saknar ord för något som inte borde få ske. Men nu tar jag tillbaka ordet; Jag är oerhört ledsen över att er fina flicka inte fick stanna kvar på jorden!

Ännu mer ledsen blir jag över att du råkar ut för så mycket hemska människor som skriver så mycket skit.

Det är nog nackdelen med att ha en blogg som blivit stor, den drar till sig knäppisar som vill ha uppmärksamhet. Jag hoppas, hoppas att du inte tar åt dig utan att du lägger fokus på det du behöver lägga fokus på.

Kramar från en okänd Tessan.

2010-08-21 @ 23:34:51
Postat av: Toja

Oj .. :) hur orkar de?! Hur täcks de?! Förstår inte de som hoppar på dig A-M vad du förlorat? Det är inte din mobil som är borta, det är inte dockan som är trasig eller storleken för liten ... är de helt okapabla att sätta sig in i känslan du bär?? Är de ens vuxna???

Har reagerat på att flera av de där märkliga kommentarerna har stavfel och oxå en naiv ordföljd, är det nån fjortis som stalkar?

Kan isåfall den fjollan tänka tanken på att den människan den älskar allra djupast försvinner och därefter tänka sig sin egen reaktion om tex. A-M säger samma idiotiska saker åt denne ???!Att stå på sidan av och dömma ut sorgetiden, sorgeprocessen och en annan människas känslor straffar sig förr eller senare och jag hoppas skammen över beteendet här då vaknar.

Att sörja sitt barn gör man resten av livet, förhoppningsvis lär "Fjollan" slippa märka det själv, men det kan ju vara bra att veta ändå!

Kom ihåg A-M ... var o en gör som de har vett till!! :) kram

2010-08-22 @ 00:04:44
Postat av: therese

Men herregud vilka spån det finns. Dom vet inte ens vem sofie är det är ju tydligt för hon har ju lagt ut massa foton från den dagen då hon var med i cancerfondens reklam, hon har även skrivit i bloggen att henens mormor blev helt förtvivlad när hon såg sitt barnbarn bakom den tomma stolen. Tror den som skriver e typ en uttråkad tonåring som inte ens vet vem Sofie är för alla som läser om hennes kamp vet att hon varit med i denna reklam, jag har väntat länge på att få se den. Hon läser säkert detta för det var via hennes blogg som jag hittade hit. Nicklas här får du en stoor kram och en sorgsen tanke att du förlorade din underbara lilla flicka, jag läser din blogg oxå och har tittat på bilerna av lilla fina Hanna, jävla sjukdom =(

2010-08-22 @ 08:09:44
Postat av: Sophie mamma till Nellie

Hur FAN beter sig folk!

Jag har med följ victors kamp länge!

Läser bloggen varje dag, så kallas "A" har allvarliga proböem helt klart!

2010-08-22 @ 12:05:07
URL: http://beylejd.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men för FAAAN! Hur illa kan man bete sig egentligen? Ska man skratta eller gråta? Är detta ett exempel på mycket dålig humor?? Jag mår illa av att vissa måste gotta sig i andras sorg. Varför ens skriva något som alla, ALLA, vet inte är i närheten av att vara sant? Personen i fråga kanske är sjuk? Mytomani är en jobbig åkomma.Kram till alla i Lovas familj!!

2010-08-22 @ 13:10:35
URL: http://heddalovisa.blogg.se/
Postat av: Camilla

Stackars stackars lilla människa A!!!

Du måste ha ett tragiskt liv som kommer med dessa kommentarer....

Oavsett om det inte hade varit Viktors mamma,vilket det uppenbarligen är, spelar det roll?Jag tycker du ska ta en funderare på vad du fick ut av att kommentera detta!Kramar i massor till alla er änglaföräldrar.

2010-08-22 @ 14:51:03
Postat av: Sara

Usch, vilka dårar det finns. Jag är på väg in på Barncancerfondens hemsida nu och ge ett bidrag "för att fylla stolarna". Kram!

2010-08-22 @ 15:58:42
Postat av: yvonne

kram

2010-08-22 @ 17:30:05
Postat av: therese

Jag öppnade ett brev från canceronden idag som kom i fredags och vad låg när en stor broschyr om föräldrarna som kämpat mot cancern och om victors kamp där var bilden med stolarna, nästan läskigt me tanke på denna diskusion. Där stog det klart och tydligt Sofie vicors mmamma VID DEN TOMMA STOLEN men alla får väl inte brev från cancerfonden va? Hoppas så idioten fattar hur illa h*n betet sig...

2010-08-22 @ 17:35:40
Postat av: Carina

Jamen va e det här, det spelar väl ingen roll om det är statister eller riktiga änglaföräldrar, tycker det är starkt att de ställer upp och är med i en sådan viktig reklam. Om det skulle ha varit statister så spelar de ju hur som helst det verkliga livet, det som en av fyra familjer får leva med hela tiden.

Styrkekramar

2010-08-22 @ 18:05:39
Postat av: Lotta

Vad ska man säga, det är inte konstigt att världen är som den är. Kan inte förstå att människor har ork och möda att lägga ner så mycket tid på att göra andra människor illa med sina rubbade åsikter.

Kan de inte försöka ta till sig det som ni skriver istället och se att ni gör det för att överhuvudtaget orka ta er igenom allt det som ni har gått igenom och gör det fortfarande?

Ibland undrar man vem som det är mest synd om? Tänker då på att de som skriver allt det negativa inte kan ha någon glädje i livet eller kan känna empati med andra och då är det nog den personen som det är mest synd om. Hoppas du förstår vad jag menar.

Många kramar till Er!

2010-08-22 @ 19:41:28
URL: http://lottaf.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Både pinsamt och vidrigt.

2010-08-23 @ 16:35:34
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Nej men gud! Nu får detta ta ett stopp! Herregud! Vad äre för folk som vågar ens vräka ur sig såna där hemska saker?! o.ODetta var ju både pinsamt och hemskt! Gud! Får ju bara goshud att det finns folk som har en sån här stryka att häva ur sig vadsomhelst! :OJag skickar till er alla änlgamammor&pappor massa styrkekramar!

2010-08-24 @ 10:00:08
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Jenny

OM jag hade varit hon och faktiskt spelat denna ängla-mamma så hade jag vänligt skrivit att du tyvärr är felinformerad. INTE anklagat dig för att ljuga, då lögn betyder att man AVSIKTLIGT far fram med osanning.

Ledsamt att det finns människor som bara vill trycka ner andra. Man undrar ju hur de egentligen mår??

Kramar!

2010-08-24 @ 18:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0