PAUS PÅ RIKTIGT

Jag brukar inte riktigt göra slag i mina bloggpauser då bloggen varit en skön ventilationskälla det senaste året. Men efter att fått ett riktigt lågt mail av en nu mera fd. bekant så har jag på riktigt tappat motivationen. Att få det där mailet fick mig att ifrågasätta varför jag gör det här. Enligt denna elaka människa bloggar jag bara för att jag aldrig tyckte om Lova och nu vill jag döva mitt dåliga samvete när hon är död och att det är DÄRFÖR det är därför jag bloggar, jag skötte henne aldrig som sjuk och jag bloggade bara om Alvin. Det var så fult att min man har sagt att jag borde gå till polisen med det då det är en rejäl kränkning mot mig och min familj som person och fråga dom om man får göra så där, men de gör väl ingenting ändå åt det samt att man skall orka själv.



Därför kommer jag att ta en paus härifrån på riktigt. Jag har gett och gett och gett er läsare, majoriteten av er är vanliga människor med ett hjärta men det här sista som kom, det fick mig att tappa modet helt. Hur kan någon tro, som aldrig ens hälsade på Lova som sjuk eller under alla de 6 år vi bott i vårt hus ens hälsa på oss, skicka mig ett sådant mail, taget ur dennes egna fantasier. Jag vet ju själv vad vi gjort då jag dokumeterat allt det sista året med bilder och ord, film och egna ögon. Fy fan för den där kärringen rent ut sagt. Jag som älskade Lova liksom Alvin mer än jag älskar mitt eget liv eller någon annan människa. Men nu vet jag varför denna person frågade innan allt det här om hon fick komma på Lovas begravning, det var inte av aktning för Lova och oss sörjande. Det var bara för att snoka och efteråt säkert skvallra runt en massa osanningar. Vi är inte dummare än så att vi räknat ut det. Jag har alltid prioriterat barnen innan mig, haft fasta rutiner på dom, då de är hemma , ja allt som hör till ett normalt liv så kommer ett skitmail om annat. Och just det, om du din hagga läser det här, hälsa aldrig någonsin på oss mer om du ser oss, vi känner dig inte längre.








Kommentarer
Postat av: Anki

Näää inte nu igen får du skit kastat åt ditt ansikte... Ja säger som du FY FAN för kärringar som bara vill j.....las.

Men som alltid så är det du som skall besluta om du vill pausa eller inte.



Jag kommer att sakna din blogg.

Ha de gott!!!



Anki

2010-08-14 @ 09:50:16
Postat av: Helen

Jag kan knappt tro det...visst är vi alla människor olika, tur är väl det...men detta är ju bara för mycket....jag kommer att sakna din blogg mycket, Anna-Maria...men jag förstår dej helt om du "vilar" från den ett tag...vill bara skicka mina varmaste kramar till er....Helen

2010-08-14 @ 09:58:16
Postat av: Victoria

Vilken människa! Jag blir så ARG när jag läser det här, hon måste vara sjuk. Riktigt sjukt.



Kommer också sakna din blogg, men jag förstår dig till hundra procent.



Ta hand om er! Kram

2010-08-14 @ 10:02:10
Postat av: Nickis

Fy fasen! Hur kan man göra nåt sånt där mot en annan människa?!?

Tycker att ni har haft tillräckligt mycket redan. Men förstår att du vill ta en bloggpaus, skulle nog jag oxå ha gjort men jag kommer att sakna ditt bloggande.



Sköt om er!



Kram

2010-08-14 @ 10:04:14
Postat av: maria

Vilka hemska människor det finns!!! Så skamligt att "gotta sej" i andras olycka! Jag blir så lessen för din skull! Jag kommer oxå att sakna din blogg, har varit in varje dag och röstar på din bild hela tiden! Ta hand om dej & din familj, försök att inte bry dej om sjuka människor, det värsta har ju redan hänt dej... Stooor kram!

2010-08-14 @ 10:04:55
Postat av: Alexandra

Herregud! Det säger mer om henne än om dig. Nåt så sjukt får du inte ta åt dig av. Det är helt vansinnigt och du borde inte slösa energi på det. Försök låta det rinna av dig. Hon är ju sjuk!!! Galen människa. Jag tycker att du ska blogga vidare. Det är så skönt att skriva av sig, kommunicera med andra samt ha allt sparat sen i framtiden när du vill blicka tillbaka. Och du, ifrågasätt aldrig dig själv och hur mycket du älskar dina barn pga. en sån kärring. Usch, jag blir så arg. Hagga var rätt ord! Massor av kramar till dig (Jag hoppas att du fortsätter att blogga)!!

2010-08-14 @ 10:05:21
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Å nei....kommer til å savne deg veldig.

Jeg ble lei meg nå.

Men forstår deg.

Kram, kram, kram.

Hilsen en farmor i Norge.

2010-08-14 @ 10:14:14
Postat av: Ann-Sophie

Hej!

Du är en fantastisk person som gör allt för din familj och barnens bästa. Bry dig inte om en sjukperson som är avundsjuk på dig. Det finns dumma människor. Du är en super bra förälder och skriver fantastiskt bra. Du har hjälpt mig massor med dit skrivande. lycka till med din fina familj och gör vad du känner är bra. <3

2010-08-14 @ 10:22:43
Postat av: Ida

Vad finns det för idioter där ute egentligen? Hur fan kan man säga nått sånt där, helt sjukt. Du ska verkligen inte ta åt dig

2010-08-14 @ 10:30:12
URL: http://adi89.blogg.se/
Postat av: Hellie

Hej!

Jag blir så jävla arg och ledsen på personen som skrev mailet. Hur kan man ens skriva så till någon som förlorat sitt barn? Det är helt sjukt att påstå att du inte älskade Lova, helt patetiskt.

Jag tycker också att du bör anmäla henne ordentligt, hon bör få en varning från polisen att detta inte är ok, hon bör vakna upp i verkligheten, istället för att bara blunda.

Jag förstår att du nu vill ta en bloggpause, det hade jag också velat.

Jag önskar dig all lycka med familjen under pausen.

kramar

2010-08-14 @ 10:32:12
URL: http://flyinthestars.blogg.se/
Postat av: Monica

jaaaa men FY F-N ...... jag blir så trött att höra att någon/några helt bombar dig och anklagar dig för en massa tokskaper, kraaaaaaaaaaaaaam



kan de bara inte acceptera är det nu är så här ditt liv är ?????????????????????????????????????????



Du skänker omvärlden viktig information om både sjukdomen och hur ni både psykiskt och fysiskt klarar vardagen .



Till dig som inget annat gör än att retar upp dig på denna blogg:

VARFÖR LÄSER DU BLOGGEN ?

VAD ÄR DU UTE EFTER ? SVARTSJUK??? ( svartsjuk för att inte du har något vettigt att lägga ut på din blogg?)

OCH KAN DU INTE TÄNKA DIG IN I FAMILJENS SITUATION?

HJÄLP DEM ISTÄLLET FÖR ATT STJÄLPA DEM !



Jaaaa ursäkta mig nu, men man blir juh bara sååååååååååååååå förbannad.



bäst att sluta innan rutan går sönder av ilska :)



kram till Familjen <3



2010-08-14 @ 10:33:17
URL: http://diamondmissen.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Men vilken jävla kärring! Blir galen på alla människor som ska hålla på och hitta på saker om andra, hur kan man ens komma på tanken att skriva ett sånt mail!? Gå till polisen med det (om ni orkar såklart)!



Jag tycker om hur du skriver, alla osm har läst bloggen vet att du prioriterar dina barn förre allt!

KRAM

2010-08-14 @ 10:34:11
Postat av: RED

Va, jag fattar ingenting, vilken människa. Usch, hur kan man ens nää jag vet inte vad jag ska säga. Rötägg/svin dyker upp och konstigt nog i situationer där livet är som svårast många gånger. Tur att de är få, men de förstör så mycket, och det bara för att de på något sätt kan förstöra. Varför sparka på någon som redan ligger ner, någon som varje dag kämpar för att ta sig upp en liten liten bit. Vill bara säga att jag tänker på er jättemycket, ta hand om er. Din blogg är ett stöd för dig och ett sätt att ventilera alla känslor som stormar över en. Det ska ingen få trampa på. Sänder den största av kramar till er!!!

Alvins mamma

2010-08-14 @ 10:45:33
Postat av: Mamma till 10

Men hjälp vilka fasansfulla människor det finns.....man blir helt stum....efter allt ni gått igenom......man finner inte ord......sluta inte skriva snälla....du skriver så fint och berörande....Kramar /Bettan

2010-08-14 @ 10:48:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1
Postat av: Tove

Vad ledsen jag blir när du får sånna mail. Tycker faktiskt du ska visa det för polisen, det borde vara kränkning minst.



Ta hand om er familj nu och hoppas ni har kraft att skita i denna genomelaka människan.



Kramar Tove

2010-08-14 @ 10:48:56
Postat av: Husligahustrun

Träd fram du onda, sjuka människa!!!

Tänk att det finns människor med noll respekt!!!!

Men NOLL samvete!!!!



Till familjen Karlsson:Ni har inget fel gjort. Kram från Pia & Mattias Sarling!

2010-08-14 @ 11:00:13
URL: http://husligahustrun.blogg.se/
Postat av: Camilla

Följ ditt hjärta!



Vi är många som följer dig och tänker på hela din familj oavsett om du skriver eller inte!!!



Stora varma kramar

Camilla

2010-08-14 @ 11:08:25
Postat av: Catarina

Det du skriver låter som ett dåligt skämt....=( Att sådana människor finns är ofattbart, och jag blir så ledsen och arg, för er skull. Självklart har du gjort ALLT för din dotter, det gör alla friska mammor! Hoppas inte denna människa har några barn, för hon verkar allt annat än frisk. Jag kommer sakna ditt bloggande, men gör det som känns bäst i hjärtat. // C

2010-08-14 @ 11:09:00
URL: http://vardagsdagboken.blogspot.com
Postat av: Camilla

Ta inte åt dej, tror inte du gör d heller du vet bättre! Men denna människa borde spärras in, hon e nog sjuk på riktigt, kan intre tro nått annat när man läser hur rubbad hon är som kan skriva å skicka nått sånt till er. Jag vet att ni är helt underbara föräldrar och älskar era barn över allt annat! Man behöver inte känna er för att veta d, d känns å syns i det du skriver. Kramar om. <3

2010-08-14 @ 11:19:26
Postat av: Sandra

Jag blir alldeles förbannad över hur någon människa kan vara så elak! Jag förstår inte om det är av avundsjuka, om hon är dum i huvudet eller varför hon gör det?



Jag skulle helt klart rekommendera att ni går till polisen, men jag förstår också om ni inte orkar det med tanke på hur ni har det nu.



Styrkekramar

2010-08-14 @ 11:19:46
Postat av: Therese ISAKS mamma

Vilken äcklig människa! och gå på Lovas begravning för att gotta sig? kräks Jäkla idiot, ja jag hade gått till Polisen direkt..

2010-08-14 @ 11:24:38
URL: http://www.kanintelevautan.blogspot.com
Postat av: Linda

Men vilken jävla människa !!! HUR kan man skriva nåt sånt där..hon måste ju ha stora problem med sig själv. Tycker om att trycka ner andra.



Jag kommer sakna ditt bloggande!



Kramar

2010-08-14 @ 11:25:57
URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Postat av: Stephanie

Herregud vilka människor finns. Har de ingen skam i kroppen? Fortsätt att vara så stark som du är och försök att skita i människor som bara försöker trycka ner andra. De är inte värd ens en blick. Kommer sakna din blogg men ger det mer negativt än positivt ska du självklart sluta om du känner så. Skickar ofta tankar till er och till Lova.

2010-08-14 @ 11:29:37
Postat av: Lotta

Men va i helv...! Vad är det för tragisk människa! Anmäl! Herregud alltså...att hon bara skriva nåt sånt!?

Ta den paus du behöver, vi som är trogna "normala" läsare finns nog kvar och väntar på att du ska orka fortsätta.

Hoppas att du orkar anmäla det. Fy sjutton för att sparka på de som redan ligger.

Många kramar till dig och familjen.

2010-08-14 @ 11:31:54
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Anette, mamma till lilla Elias i himlen

Nej fy fan vilka förbannade haggor det finns ute i vår värld!!!! Blir så ARG att nån ens kommer på tanken att göra så mot dig och din familj!

Men tyvärr får man möta andra sidor av folk efter att man förlorat ett barn, tyvärr har jag också fått erfara det. Dock inte på ett sånt här vidrigt sätt! Nästan så du ska lägga ut namn o bild på henne så hon riktigt riktigt skäms!

En ännu större kram till dig nu än någonsin.

Förstår att du vill sluta blogga. Mitt tips är att inte göra det för man får ner så otroligt mycket när man skriver och det kan vara värdefullt för framtiden och för Alvin när han blir stor. Men du kan ju då ha en låst blogg ist. Det har jag nu som bara de närmsta och familjen kan läsa. Men det e skönt att skriva i den. En dag kanske jag öppnar den för allmänheten igen men det dröjer nog efter hur man fått veta hur "kompisar" runt om en reagerat och sagt.

Alla som läst din blogg vet att du är en fin mamma:) Jag såg dig dessutom på FL innan allt med Lova hände då jag ofta var och kikade på danska barnklädes tråden eftersom jag är helt såld på danska barnkläder till Eddie och jag vet att du är en fin mamma som älskar dina barn! Låt henne inte få dig att tro nåt annat. Hon är säkert bara avundsjuk för att du har folk runt om dig som bryr sig om DIG och din familj!

Kramar i massor

2010-08-14 @ 11:43:43
Postat av: Ida

Det riktigt skär i hjärtat att läsa vad du & din familj blir utsatta för av denna idiotiska människa!

Gå till polisen med mailet - eller varför inte ringa Nyan lr ålandstidningen så hon får smaka sin egen medeicin....



Kommer att sakna din blogginlägg om du tar en paus!

2010-08-14 @ 11:47:06
Postat av: Veronica

Tråkigt,

kommer att sakna dig och bloggen.

Kanske du skulle låsa den helt fast då mister jag ju tillgången för du kan ju omöjligt veta "vilka som vill väl".

Fast jag är en av dem,

hoppas och håller tummarna att du kommer tillbaka och bloggar mer när krafterna återvänt.

Kommer sakna er, läser bloggen för att Lova berört mig starkt och vill gärna få fortsätta följa er.

Många kramar till dig AnnaMaria och till familjen.

2010-08-14 @ 12:15:55
Postat av: Bella

Man blir rädd när man förstår vilka elaka & vidriga människor det finns där ute.... Denna person som skrev det mailet till dej är sjuk! Hur kan man? Jag har bara följt din blogg ett litet tag, men kunnat känna er sorg & otroliga förlust ända ut i mina fingerpetsar! Hur mycket hemskheter ska en familj måsta utstå??! Kram från en mamma till en annan!

2010-08-14 @ 12:18:31
Postat av: Hannas pappa

Anna-Maria:

Den personen saknar uppenbar balans i sitt liv...milt sagt. Vill inte att du ska bry dig men...

Tankar och kramar som vanligt,

Niklas, Hannas pappa

2010-08-14 @ 12:35:36
URL: http://hannagull.wordpress.com
Postat av: Himmelohelvete

Men va i helvete är det för människa? Usch!! Jag brukar inte alltid kommentera här men jag läser dagligen så fort du uppdaterat och du är en underbar mamma, allt annat är lögn! Dumma henne!



Kommer sakna dina uppdateringar här!



Ta hand om er



KRAMAR <3<3<3

2010-08-14 @ 12:44:22
URL: http://www.himmelohelvete.se
Postat av: Anna

Vilken hemsk människa:-)) Hoppas den personen skäms ordentligt...idiotiskt!! Fy vad arg jag blir!!!!!!!!



STOR kram till dig och din fina familj, ingen här har undgått hur mycket du älskar BÅDA dina barn och hur mycket ni har kämpat med Lova. Hur kan man vara så dum i huvudet att skicka ett sånt mail!!!???



Kram

2010-08-14 @ 12:50:05
URL: http://theooliwer.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Fy fan vilka människor d finns!!!Läser din blogg dagligen men på senaste tiden ha ja varit dålig på att kommentera,men ni är i mina tankar...Blir riktigt arg när man läser sånt här,att int folk bara kan låta er va istället för att hålla på me sånt här!!!sjuka människor.Ha d så bra,många kramar

2010-08-14 @ 13:10:22
Postat av: fridda

Uch o TVI din elaka surkärring!!

Är du avundsjuk eller vad handlar det om?

Du är f*n i mej INTE klok iaf.Elaka dumma människa.HUR FAN TÄCKS DU???

Hålls borta från familjen,Lova är mera älskad än du anar.Din sk*t!!

Så detta handlar om avundsjuka rent ut.FY!!

Kramar till Lova med familj.Tänker ofta på er!!

2010-08-14 @ 13:16:19
URL: http://bloggaromlivet.blogspot.com/
Postat av: cassandra

Det är ju nåt allvarligt fel på människan om man säger så..för vem fan som helst vet att du inte älskar Alvin mer än Lova! Även om jag inte känner dig förstår jag det, herregud. Men ni och typ vem som helst vet att det inte är sant. Så den där människan kan bara skämmas skiten ur sig!

2010-08-14 @ 13:19:43
Postat av: Wanna

Alltså jag fattar inte! Varför sparka på någon som redan ligger???

Hur är vissa människor funtade?



Anna-Maria du är bättre än dem, glöm inte det!



Att fortsätta blogga skulle visa den här elaka personen hur stark du är, men förstår att du vill ha en paus. Men jag hoppas också att du orkar komma tillbaka en dag.



STYRKEKRAMAR!



P.S

Om du vill, kan du berätta personens namn för mig, jag går gärna och berättar för henne vad hon är värd, alltså INGET!!!

D.S

2010-08-14 @ 13:20:33
Postat av: Linda

Gå till polisen direkt, A-M!! Inte tidningarna dock... Då kan du själv råka illa ut.



Sköt om dej och din lilla familj. Tänker på er ofta. Kämpa på!



/Linda

2010-08-14 @ 13:34:38
Postat av: sara b

Din styrka och er familj kamp under den här tiden har du visat oss alla läsare tydligt. Du har visat vad som är viktigt för dig och du har visat all din kärlek för dina barn. Du e en stark människa och jag hoppas innerligt att du klarar av och hitta din blogg igen för vi är många här ute i bloggvärlden som kommer sakna dina ord och ditt sätt att dela med dig av ditt liv.

Var så stark du kan .

en trogen läsare

2010-08-14 @ 13:42:58
Postat av: Juristen

Ni som råder henne att gå till Polisen, hur tänker ni? Vad menar ni att hon ska anmäla, vilket brott?



Det är inte olagligt att vara en fullkomligt vidrig människa, tyvärr.



Det enda ni kan göra är att strunta i den här elaka personen och se till att aldrig någonsin behöva träffa henne igen.



2010-08-14 @ 13:52:10
Postat av: Jenny

Men gud jag är helt chockad!!!!! FINNS det så sjuka människor. Denna människa måste ju vara väldigt pyskiskt störd annars så säger man inte såna saker. Finns ju INGEN som skulle säga en sån sak om man var frisk i huvudet!!



Förstår att det gör ont men låt inte såna här människor få er att tveka någon gång om er kärlek till era barn!!!!

KÄMPA PÅ! Ni vet vad som är sant!!



Usch vet inte vad jag ska säga! :-(

2010-08-14 @ 14:00:19
Postat av: yvonne

kram

det finns sjuka människor på denna jord

ta inte åt dej



ta en bloggpaus om det känns rätt för dej



men inte för den sjuka människans skull då vinner hon

å finns det orsak så anmäl henne



jag känner dej inte på annat sätt än det jag lästi din blogg men du verkar ha varit en underbar mamma åt Lova o är en underbar mamma åt alvin



Ta väl hAND OM DEJ

KRAM

2010-08-14 @ 14:13:52
Postat av: Anna

kan bara instämma med de andra kommentarerna....

Det är bara tragiskt att det finns människor som bara vill andra ont.

Din blogg är ärlig och såå berörande, det går absolut inte att misstolka till kärlek till dina båda barn, och din sorg....

Kommer sakna dina inlägg. ta åt dig av det goda och försök låta det dumma rinna av.

Styrkekramar från Västerås

2010-08-14 @ 14:45:48
Postat av: Carina

Alltså jag blir återigen helt mållös av dessa människor som finns i samhället, personen har nog knappast ens läst din blogg från början om hon gjort det så har hon nog missat 90% av den...



Tycker fortfarande att du skriver så bra, du skriver om det du har på hjärtat för tillfället, är det så konstigt att Lova saknas av dig, Alvin, din man och av alla andra?

Du skriver så fint om Alvin oxå, jag fattar ingenting att man ens orkar hålla på att lägga ner så mycket energi åt att skriva en massa spott o spe åt dig i din bloggkommentar eller att orka maila dito...Trodde en blogg var att man skulle få skriva själv vad man känner för stunden. Precis som jag gör nu. Anna-Maria, du har så mycket styrka inom dig fortsätt med det du gör, vill du ha paus så ha det, vill du fortsätta skriva så gör det :) Låt dig inte tryckas ner av personer som inte verkar ha föståelse för allt du/ni går igenom!

Styrkekramar i mängder!!!!!

2010-08-14 @ 14:47:48
Postat av: Kia

Snälla,söta Anna_Maria,om du slutar att blogga har denna psykstörda person vunnit.En annan mamma med en liten gosse som har/haft skelettcancer råkade ut för samma som du.Som tur var så skrev vi alla bloggläsare och peppade upp henne till att fortsätta.Det är din terapi,du behöver blogga och vi är många i din situation som finns för dej och beundrar dej för ditt skrivande.En journalist sa till mej när vi fick idiotiska kommentarer efter vi varit i pressen,EN DÅRES TAL BESVARAS TIGANDE,ngt vi har följt.Ger bästa effekt.SNÄLLA SLUTA INTE BLOGGA!!!!DU BEHÖVS!!!! VI BEHÖVER DEJ!!!!Tusen kramar Kia

2010-08-14 @ 15:18:07
Postat av: frrrrida

förstår inte hur andra människor kan säga så.

måste iallafall säga att jag har läst din blogg nu i flera månader och gråter varje gång jag går in. men kan ändå inte låta bli för jag tycker att du skriver det så fint.

det finns en speciell låt som jag har lyssnat på nästan varje gång jag går in här som får mig att tänka på Lova.

http://www.youtube.com/watch?v=_sk2f6kvYzI



jag kände inte Lova, jag känner inte dig, jag känner inte Alvin , jag känner ingen i din familj. Men ändå tycker jag om er så.



2010-08-14 @ 16:09:38
Postat av: frrrrida

och jag glömde en sak...

jag vet att Lova hade aldrig låtit denna människan vinna, hade inte låtit dig sluta blogga.

För så som du beskrivit henne, så verkar hon ha varit en väldigt envis liten människa.

Hon hade velat att du fortsatte.

2010-08-14 @ 16:11:45
Postat av: Lotta

Att få ta emot något så gräsligt mitt i er stora , djupa sorg ....finner inga ord !



Att personen har stora bekymmer behöver egentligen inte nämnas men det är så sjukt .

Kan bara beklaga att ni har oturen att möta dessa personer som helt saknar empati och mänsklighet .

Vi som alla är varandras medmänniskor ...va ?



Bara varma tankar till er allihopa .

2010-08-14 @ 17:07:09
Postat av: Lena i Lyckebo

Jag följer din blogg för jag miste själv min lillebror i cancer för snart tre år sedan och finner en tröst i dina kärleksfulla inlägg om din tös. Det är oerhört hemskt att du blir anklagad av en människa som måste ha stora problem själv och hon måste även ha en skruv lös någonstans. En förvirrad människa som mår bra ett ögonblick i sitt elände av att vara rent ut sagt djävulsk, huvvaligen.

Stå på dig och ruska av dig sånt skit och gör precis det som känns rätt för dig.

Kramisar i massor och en puss på pannan till lillkillen från mig<33

Lena i Kiruna

2010-08-14 @ 17:36:17
URL: http://fridatowe.bloggspace.se
Postat av: Anonym

Hej, kommenterar inte bloggen så ofta men läser den alla dagar. Men nu kan man bara inte vara tyst! Den person som gjort er så illa, i den erbarmliga situation ni befinner er i måste ha en usel inblick i livet och ha ett nedrans gott självförtroende som bara har mage att "hosta" ur sig dessa saker. Vad vet hon?, hur onda människor finns det? Det är ju så man blir rädd! Har man inget vettigt att säga kan det vara bättre att hålla käft! Hjälp hellre andra än att stjälpa dem. Anna-Maria, din blogg berör, hjälper och stärker så många, låt dig inte slås ner av en som uppenbarligen inte känner till ordet MEDMÄNSKLIGHET! Allt gott till Er!/ Diana

2010-08-14 @ 17:59:02
URL: http://[email protected]
Postat av: robin

Det är mycket hat och onda ord nu bland alla dessa kommentarer. Mycket negativ energi. Energi som kunde ha sparats och gjort något gott med. Och tyvärr så tror jag att dessa "onda" människor bara gottar sig i att "vi" reagerar.



Den här människan som skrev det jävligt onödiga och hemska mail till dig, även denne har ett värde. Det får vi ej glömma. Vi får helt enkelt bara försöka stå över all skit den spyr ur sig för i slutändan är det Kärringen som förlorar.

2010-08-14 @ 18:08:42
Postat av: Birgitta

Kära Anna-Maria! Det är lätt att nedslås av dessa hemska ord. Hennes tanke är säkert att få dig att sluta med bloggen. Låt henne inte vinna! Vi är massor som känner för dig och din familj! Känn vårt stöd och strunta i henne! Kramar i mängder!

Birgitta

2010-08-14 @ 18:21:18
Postat av: Marianne

Anna-Maria! Det är synd om den här människan som skriver kränkande och dumma inlägg till dig. Hon är sjuk, allvarligt sjuk och förmodligen mycket, mycket olycklig och svag. Du har styrkan och du har ordets gåva. Du hjälper så många med din blogg och liksom många andra här tror och vet jag förresten att Lova vill att du fortsätter. Känn din lilla ängels stöd.

Kram

Marianne

2010-08-14 @ 18:23:32
Postat av: Anonym

hej om du orkar och vill logga in på youtube och skriv i linn en sång från hjärtat lyssna på låten,det handlar om hennes vän som tagit livet av sig sjukt fin låt..



Och fy för sånna kommentarer du får sånna som skriver så är ju störda

2010-08-14 @ 18:36:07
Postat av: Anonym

nej fy fan vad jag blir sur. Vet att det är svårt men lyssna inte anna-maria du är värlends bästa mamma känner dig inte men alla normala människor bör veta att du älskade din dotter. Det såg man,ingen har något att säga om dig,det är såå fel så jag gråter

2010-08-14 @ 18:43:46
Postat av: Heidi L

Jag finner verkligen inga ord, det finns ingen ände på vilka idioter som får gå lösa! Fast jag inte ens känner dig/er personligen så tycker jag det framkommit väldigt tydligt och klart vilken omtänksam och kärleksfull mamma du är till BÅDA dina barn! Och att sen ha mage att kalla sig vän/bekant och komma med såna där påhopp, ja det är bara äckligt och osmakligt..

Jag förstår ditt beslut att sluta blogga offentligt. Det finns ju alltid möjligheten att blogga helt privat eller endast låta några få (väldigt noga) utvalda läsa. Men det är så jävla störande att inte folk bara kan skita i att tolka in egna åsikter i vad man skriver, det är otroligt att man inte bara kan hålla sig till sitt eget liv och ge fan i att blanda sig i andras..

Stor kram på er, ni har all rätt att sörja och vara bittra och ledsna, och jag är helt övertygad om att ni hanterar situationen så bra ni bara kan och orkar!

2010-08-14 @ 18:58:52
Postat av: Jill F-F

Nej men....... Nog fan kan man bli irriterad, arg, ursinnig, förbannad etc etc....:( Så tråkigt och jag vet att jag också sagt många fula saker, men jag har lärt mig av mina misstag, vi är alla bara människor = inte säga ngt som jag själv skulle bli ledsen/sårad för. Många krmar till dig o hoppas du fortsätter blogga så det där "dregget" inte vinner över dig/er! <3

2010-08-14 @ 19:13:20
Postat av: marija

Hemsk att du skal upleva sånt.Önskar den mäniskan att gå 10000000 gånger igenom deta som du och din familj gör.Du är underbar mäniska.Följer din blogg varje da!Ta hand om dig och din underbara familj!Kramar till er!

2010-08-14 @ 19:41:23
Postat av: Annica

Låt inte den bittra fd bekanta slå den sista spiken i kistan A-M..Då segrar den människan och det ska den inte få göra genom att du tar paus.

Låt inte denna bittra människa få smaka på segerns sötma som säkert smakar beskt.

Detta var precis denna bittrra människa önskade. Få dig att sluta /pausa ditt skrivande.

Ska du verkligen låta denna vinna?



2010-08-14 @ 20:20:52
Postat av: Erica

Försök att inte ta åt dig av de galenskaper som skrevs till dig! Även om det är svårt. Jag som inte känner dig, har fått en bild av dig som en mycket kärleksfull och fin människa.

Din kärlek till Lova, såväl som till din man och till Alvin märks såväl i dét du skriver!



Jag hoppas att du fortsätter skriva, men förstår om du inte orkar mer.



Ta hand om varandra!!!!

2010-08-14 @ 20:23:17
Postat av: Maria Nilsson

Försök att inte bry dig om vad tokkärringen skriver. Hon vill bara såra dig antagligen, hon har väl inget vidare liv och måste spy sina elakheter någonstans.

Försök sätta som mål att du ska blogga till sommarbilden på din dotter har vunnit, det är så många som följer din blogg, skulle vara så tråkigt om du inte skrev mer.

Jag hoppas verkligen du hittar styrka och fortsätter blogga.



Kanske finns det någon som bloggar för att döva sin ångest och skuldkänslor. Fast då vet nog alla det och strör inte mer salt i såren.

2010-08-14 @ 20:24:05
Postat av: Sara med två barn

Men hur fan är vissa människor funtade??? Stå på dig och polisanmäl henne för förtal, hjälper ju inte er i sorgen efter Lova, men visar att ni inte tar vilken skit som helst. Hur som helst så kommer jag att sakna din blogg!



Många många styrke kramar till er!



Sara

2010-08-14 @ 20:27:40
Postat av: Linda

men va är det för en jävla männinska som kan bete sig så. Hon har väl troligtvis inget eget liv utan är bara ute efter att göra illa andra människor. Fy fan...



Läser här dagligen och kommer sakna dina uppdateringar



Kramar på er//Linda

2010-08-14 @ 20:45:54
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej, jag har följt din blogg under ganska lång tid, men dock inte kommenterat... Men nu blir jag så frutansvärt arg och ledsen för din skull. Försök att inte ta till dig av mejlet! Ta till dig av de stöttande kommentarerna som skrivs! Förstår att du tar en paus från bloggandet, men jag kommer sakna din fina blogg!

2010-08-14 @ 20:48:01
Postat av: Ann-Sofi

Tyvärr är det ju så, att finns det en negativ och 10 positiva personer så nog fan förstör pessimisten hela gruppen.

Jag hoppas att den sörja som denhär "haggan" slängt på dig rinner av dig snabbt.

Tänker på er ofta och ser fram emot att få följa er vardag på bloggen igen någon dag.

kram

2010-08-14 @ 21:44:25
Postat av: Alexandra.S

Låt inte denna person vinna, fortsätt blogga som du är så bra på. Är det ditt sätt att "ventliera"/"skriva av dig" tycker jag absolut att du ska göra det, Den där människan kan inte vara klok, hur kan man ens komma med sådana påståenden. Jag skulle gå till pólisen direkt, det är ju trakaserier! Men man ska ju orka oxå.. Kramar till dig och din familj!

2010-08-14 @ 21:47:01
Postat av: Anna

Sicken vidrig människa!!! Det är knappt så man tror att det är sant... Ruskigt att göra så mot någon som har förlorat sitt barn...



Fegt att gömma sig bakom ett mail oxå!



Jag förstår dig absolut att du vill pausa... Det är svårt a inte åt sig och bli ledsen av ett sånt mail, även om man vet att det som står skrivet inte är sant...



Massor av kärlek och styrka till dig Anna-Maria, från en mamma till en annan <3

2010-08-14 @ 22:00:59
URL: http://www.imloved.se
Postat av: ylva

Man tror inte det är sant, vilken människa, jag hoppas att du fortsätter ditt bloggande och inte låter denna kvinna vinna för hon kan fan inte vara hundra. Styrkekramar!

2010-08-14 @ 22:27:56
Postat av: Anonym

Man förstår ju att detta handlar om en väldigt sjuk och störd människa som är bitter på livet,men ändå blir man så jä--aaa förbannad.Låt inte denna människa på något vis får turen att påverka dig negativt för då känner denna störda person att hon lyckats på något sjukt sätt.Fortsätt med ditt sorgearbete och blogga om du känner att det hjälper dig och sopa undan denna skit under mattan och fortsätt.Detta är en sjuk människa medan det finns många människor i samma situation som dig och din familj som verkligen blir hjälpt av att läsa din blogg!hoppas du kommer igen!hils anna

2010-08-14 @ 22:32:31
Postat av: Mormor / Farmor

Hur kan en människa vräka ur sej sådana hemskheter.Tänk om alla barn hade en sådan MAMMA som DU.Har följt din blogg under hela Lovas sjukdomstid och gråtit varenda gång jag läst.Underbara familj,ikväll ville jag vara en fågel och flyga 100 mil för att ge er en massa massa KRAMAR.FY för såna elakheter ni får.KRAM hela familjen,Tänker på er.

2010-08-14 @ 22:33:30
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Anne Moijé

Jag förstår att du är arg och ledsen, och det med all rätt, men låt inte denna människa "vinna",hon är inte värd det.



Varm kram

/Anne

2010-08-14 @ 22:46:28
Postat av: Madelene

Förstår att du tappar orken av sånt. Även om man vet det är total idioti tar det av de få krafter man har.



Kommer sakna bloggen, hoppas du efter en paus kommer tillbaka.



Många kramar Madde

2010-08-14 @ 22:50:36
URL: http://lovelej.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

hej anna-maria..



först o främst vill jag säga att jag blir rasande när du skriver vad denna elaka människa skrivit till dig..hur kan man göra så??? hur lågt för man sjunka?:S



du är en jätte fin människa med stort hjärta, en fantastisk mamma o en underbar vän...ta hand om dig o familjen nu...kommer o sakna din blogg <3 kramar

2010-08-14 @ 23:37:53
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Titti

En sån patetisk, ynklig och elak människa.

Det finns så onda människor att man som vanlig normal inte kan fatta det.



Kommer att sakna din blogg om du väljer att ta en paus.



Du vet att vi är många som tittar in för att se om du uppdaterat.



Önskar att du kan skaka av dej skiten från din före detta vän, behandla henne som luft. Hon är så liten att hon inte finns.



Kramkram % Styrka

Titti

2010-08-15 @ 01:09:48
Postat av: Toja

Men herregud!?!?!? Vad i hela fridens dar? Den människan som skickar ett sånt mail, kan verkligen inte må bra (heller) men i det läget ni är så ska ni absolut INTE behöva stå ut med sånt iallafall. Fy fan asså, jag finner inte orden, o det händer väldigt sällan!!!

Förstår att det är dags för dig att sätta gränsen här och nu, och om du själv inte redan hade bestämt det så hade jag gett dig det rådet! Mycket bra finns det med öppenhet i bloggar men sen drabbas man av det negativa och att som du bli påhoppad på det mest privata, jobbigaste och känsligaste, det är lågt, det är sinnesrubbat!

Jag hoppas personen som skrev mailet läser allas kommentarer och tar sig en rejäl funderare på om han/hon kanske behöver få lite hjälp med sitt eget mående! Att svänga sig med fantasier och ösa märklight agg mot andra är inte ett tecken på välmående....

Ha det bra A-M, ta väl hand om dig och familjen. Kram

2010-08-15 @ 01:14:41
Postat av: Malin Karlsson

Kommer sakna dina inlägg i bloggen, men förstår att du väljer att lägga ner bloggandet efter alla idioter som finns där ute, utan både hjärta o hjärna! Ta hand om dig och din familj <3

2010-08-15 @ 06:23:32
Postat av: Jennie

Jag känner inte dig utan har bara följt er kamp genom bloggen en längre tid men förstår ju direkt att människan har fel. Tycker din kärlek till barnen är och har varit väldigt tydlig hela tiden. Förstår att sådana kommentarer känns och gör en galen inombords men vanliga människor förstår nog att det inte finns någon sanning i det.Många kramar

2010-08-15 @ 09:35:28
Postat av: Annelie

Vilken jävla kärring!! Hur kan man säga så till någon? Som att sparka på någon som redan ligger ner...Förstår inte hur någon människa kan vara så elak. Massa kramar till dig i din familj!!

Annelie

2010-08-15 @ 11:12:37
Postat av: Moa

Det där var nåt av det sjukare jag har läst. Det är sånna mail som gör att jag undrar vad det är för fel på folk. VARFÖR VILL MAN SÅRA NÅGON ANNAN MED MASSA FALSKA ANKLAGELSER??? det är väl sådana människor som är anledningen till att mobbing finns...

KRAM!

2010-08-15 @ 11:34:09
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Tessa

Hon där kan ju fan int va frisk i huvve. Attentionseeker. Dissa. Tänker på er.

2010-08-15 @ 12:17:27
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Stor kram till dig!

2010-08-15 @ 12:41:48
Postat av: Orchid

Jag förstår att det är tungt att få reda på vilka som är ens vänner och inte när ett litet barn dör. Jag önskar dig styrka att ta dig igenom detta och bortse från din fd bekant. Du behöver inte henne i ditt liv överhuvud taget.

Kommer att sakna dina inlägg! Kanske kommer du åter efter att ha andats ut en tid! Det är sååå vackert att du månar om Lovas minne! Fortsätt! Det är så många av oss som vill fortsätta läsa om er!

Kram!

Ingegerd

2010-08-15 @ 19:22:13
URL: http://kidsandorchids.wordpress.com/
Postat av: Petra

De måste ha varit Häxan SURTANT som inte har något hjärta som skickar sånt! Morr, spott och fräs säger jag!! Titta dig i spegeln: jag hoppas du skäms!!!



Jag läser och kommer att fortsätta med det! Tack för allt du skriver! Du lägger ditt hjärta och själ hit och behöver inte liknande flera gånger.



/Petra, mamma till Julia 5 år

2010-08-15 @ 19:25:47
URL: http://juliaathena.blogspot.com
Postat av: susanne karlsson

TACK!!!

för att jag fått följa er,,, och det som du delat med dig. det har stärkt mig , vila nu tilsammans med din familj och sötnosen ALVIN,,,,



Tragiskt att det finns sånna människor ,, har tydligen svårt att skaffa ett eget liv...



Ha det nu bra kramis sussi

2010-08-15 @ 19:36:47
Postat av: Lisa

Åh, du milde tid!! En del har nog inget innehåll i huvudet...



Jag önskar att ni kan skaka av er mailet och fokusera på era nära och kära som ger er värme, kärlek och styrka. Hela din blogg andas kärlek till Lova och Alvin.



Kram Lisa

2010-08-15 @ 21:22:24
Postat av: Anonym

Jag kan inte förstå hur någon kan tänka så om dig! Hela ditt väsen utstrålar en enorm kärlek och omtanke för dina barn och din familj. Lova hade ett underbart jordeliv i er familj och när jag såg bilden i din blogg där du skrev att du undrade vad hon tänkte då hon inte längre talade på slutet. Jag tyckte hennes blick såg fundersam men lugn ut. Och med den underbara, stöttande, kärleksfulla familj ni verkar vara så kände hon väl det lugnet i sin själ. Att någon ens vågar ifrågasätta din kärlek till dina barn gör mig så jädrans arg. Jag ser dig som en förebild, du har så sunda tankar kring föräldraskap och vad som är viktigt i livet! Kommer att sakna din blogg och önskar dig lugn och ro och ny ork!

2010-08-15 @ 22:27:07
Postat av: Hanna

Fy vad hemskt. Ta hand om er.

2010-08-16 @ 09:28:59
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: änglamamman

Helt ofattbart, hur elaka vissa människor är. MÅNGA MÅNGA styrkekramar till dig och hela familjen.

2010-08-16 @ 14:25:23
URL: http://www.nglarfinns.blogspot.com
Postat av: mikaela

Nej nog blir man ju förbannad på en sån människa. Hur kan en sån vidrig människa skriva så åt dej? Jag känner inte dej men du värkar ju vara världens underbaraste mamma , ta inte åt dej något vad en sån vidrig äcklig människa skriver åt dej,

JAG TYCKER DU SKALL ANMÄLA DEN ÄCKLIGA MÄNNISKA TILL POLISEN! HON HAR KRÄNKT DEJ OCH DIN FAMILJ. MAN FÅR INTE SKICKA SÅDANNA MEJL ÅT MÄNNISKOR. ANMÄL PERSONEN NU SOM GJORT ER SÅ HÄR ILLA.



Massa massa kramar till dej. sköt om dej.

2010-08-19 @ 10:13:03
Postat av: Eva

Vilken j..la dåre som skickt något sådant. Styrke kramar till dig o din familj. =)

2010-08-19 @ 14:13:38
Postat av: Nathalie- mamma till Filip

MEN HERREGUD !!!! Vad är de med folk??? Man blir bara så förbannad när man läser sånt här, saker som du får kastat i ansiktet. Kan inte folk bara fatta, ni är på botten, de går inte o få er längre ner. SLUTA SPARKA PÅ NÅGON SOM LIGGER !! Fy F-N va lågt av dig. Jag hoppas, jag hoppas då otroligt mycket att hon inte ens kan med o gå in o läsa din blogg. Va fan har hon här och göra?! O just nu, hoppas jag. Att hon en dag förlorar en nära (dumt av mig att hoppas de, men hon vet fan inte vad kärlek o sorg är) ..



Ta hand om er!

2010-08-22 @ 12:48:11
URL: http://nathaliieby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0