2 ADVENT & ÅSIKTER

2 advent. Vad tiden går det är helt otroligt att hinna med i den här takten. Ljus två har fått brinna i staken. Och ännu ett tecken på att julafton närmar sig. Vet inte vad jag skall känna om den kommande julen, men det känns nog mest konstigt.
På tal om mitt förra inlägg var det någon som tydligen inte orkat läsa att inlägget inte ens handlade om bara mig utan om ALLA som bloggar öppet för andra. Snälla lilla Maria som du kallade dig, läs det förra inlägget igen så kanske du ser vad det egentligen står och inte bara koka över rakt av och be mig sluta blogga öppet om jag ej tål allt som sägs och skrivs åt mig när inlägget egentligen var riktat åt vem som helst och alla, eller kände just du dig träffad? Ibland lönar det sig att titta över sin kommentar 2 gånger innan man postar liksom jag läser genom mina inlägg innan jag postar dem i bloggen.


Oavsett vem och vad man skriver om så skall INGEN behöva ta alla andras " elaka åsikter ", dvs speciellt inte om de är så elaka som det jag berättade sist om, hur man skall ta livet av sitt lilla spädbarn på bästa sätt som den där tjejen fått läsa om i sin blogg. Det var dit jag ville komma, hur en del människor verkligen går för långt med sitt kommenterande.
Eller tex att man inte älskar sina barn som en del också får för sig tydligen.
Att säga en åsikt på ett bra sätt och att säga den elakt för att jävlas, det är egentligen två skilda saker. Den förstnämnda är att föredra och är också det mer mogna alternativet.















Kommentarer
Postat av: Iza

Det är sorgligt att människor inte kan bete sig artigt och trevligt ens på internet, inget berättigar en att hacka ner på en annan människa!



De skulle kanske pröva att gå i dina skor 15 mil och sen säga.



Du är helt fantastisk! Och det är så underbart att läsa din blogg! Vilket är det första jag gör varje morgon!



Massa julkramar till dig och familjen!

2010-12-05 @ 19:43:22
URL: http://www.izaa.bloggagratis.se
Postat av: Ewa

Håller helt med Iza.



Stor julkram till dig och hela er fina familj

2010-12-05 @ 21:57:55
Postat av: Kumlaanna

Först vill jag bara beklaga att du och andra bloggare utsätts för idiotiska och provocerande kommentarer. Det är inte ok eller juste på något sätt. Tyvärr tror jag det är svårt att få bukt med då det alltid finns en möjlighet att gömma sig bakom anonymfunktionen. Dessa udda och få människor som väljer att kränka och sänka er bloggare är en liten liten grupp av oss bloggläsare och är inte på något sätt representativa för oss andra. Detta vet ni ju redan men jag kan också förståndet det är svårt att inte bry sig. De riktar ju in sig på ämnen och områden som är menat till att såra och kränka. Vilka är då dessa få personer? Generellt skulle jag nog vilja säga att det är människor som livet inte farit särskilt väl med. Det är människor som upplever ett utanförskap till omvärlden och känner omvärlden som ett hot så till den milda grad att tom en mor som mist sitt älskade barn blir ett potentiellt mål att sänka. Riktigt lågt är det och för en liten stund när kommentaren sänds iväg tror jag att personen känner sig rätt nöjd med sig själv. Det är dock en kortvarig "lycka" för faktum är att det blir som en nedåtgående negativ spiral. De gräver ned sig själva djupare i skiten i tron att de gör precis tvärtom. Det sorgliga är att de ibland lyckas såra och göra er ledsna. Vi andra ser ju det och märker det på era inlägg. Det känns inte bra och man blir själv ledsen å eran skull. Vad vill jag eg säga med detta? Jo, försök att bortse från dessa personers påhopp, de är egentligen inte riktade mot er. Vad de faktum gör är att de skjuter sig själva i sank på ett långsamt och mycket plågsamt vis. Vi andra finns hör för stöttning och för att dela er glädje, och ibland sorg. Vi är tusenfalt många fler, minns det. Många många kramar från anna, trogen läsare från Kumla.



2010-12-06 @ 09:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0