NYÅRSFÖRBEREDELSER

Jag försöker förbereda nyårsmiddagen så långt man kan. Ett speciellt nyår. I år saknas ett barn med tindrande ögon som tittade nyfiket på raketerna vi skjöt upp nån timme tidigare då våra små alltid ville sova vid tolvslaget.
I år blir det lika lugnt men vi skall försöka skicka rislyktor åt Lova igen, som på julafton.


Middagen är tänkt att vara rådjurssadel. sadeln var så stor att det fanns ingen form hemma som den passade i så maken fick sonika ta fram jaktkniven och skära loss köttet till 2 långa filéliknade saker istället. Men det blir nog minst lika gott får vi hoppas. Potatisfrågan funderar jag på litegrann ännu för jag är ju alltid sent ute med såna tankar.


Efterrätten blir bara en vanlig enkel klassiker som går hem hos hela familjen, Gino på banan, hallon och kiwi med vitchoklad över och vaniljglass. Ja vi skall självklart ha en liten förrätt också.
Skall börja köra igång en maskin med tvätt innan man tar tag i allt annat som rör mat.
Alvin åkte med pappa för att se om det kanske kanske fanns någon liten smällare kvar åt dem, vi är inte direkt några raketmänniskor på såvis som smäller upp flera hundra utan det vi skjuter eller så är någon liten sak för barnens skull. Vi vuxna klarar oss utan sådant.
Ja jag kommer självklart att sakna Lova massor massor massor även ikväll. Hon skulle ju varit här nu och hade säkert orkat med tolvslaget i år, det hade ju varit så roligt att se henne då just. Men jag hoppas hon får se skådespelet från ovan istället.


Önskar er alla ett gott nytt år. Ni svenskar får ju vänta en timme extra medan vi på Åland hunnit ha 2011 i en timme då det smäller hos er. Må så gott alla, var rädda om varandra, var måttliga med alkoholen ni som intar dessa drycker och så hoppas vi att 2011 blir ett bättre år.


Eventuellt hinner jag få in ett litet inlägg ännu under dagen, vi får se.

Kommentarer
Postat av: Malin

Önskar er ett riktigt riktigt gott nytt år med massor av lycka! Kram!

2010-12-31 @ 12:31:15
URL: http://halohaa.blogg.se/
Postat av: Ylva

Gott Nytt År!!!

2010-12-31 @ 12:57:33
URL: http://lejisi.se
Postat av: "Bettan"

Gott Nytt År !!!

2010-12-31 @ 13:42:45
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1
Postat av: Jessica

Gott Nytt År på er allihop! Lova kommer se raketerna från första parkett...

2010-12-31 @ 15:36:30
URL: http://milosblogg.blogspot.com
Postat av: svana

Gott nytt år på er, brukar läsa din blogg varje dag.Du skriver så fint.

2010-12-31 @ 19:38:29
Postat av: Carina

Gott Nytt år Anna-Maria, jag hoppas innerligt att nästa år ska föra med sig lite mera glädje i erat liv , Styrkekramar

2010-12-31 @ 19:56:48
Postat av: Kia

Gott Nytt som ni bara kan ha A-M,vi ska skicka iväg dom raketer vi inte hann Simons sista nyår.Tyvärr blev det ambulans denna afton pga läckage i dosan där cellgifterna sprutades in.Men han piggnade till och såg alla raketer från sjukhuset.Vi har nyligen njutit av kronhjortsinnerfile,lika gott som er rådjurssadel.Jag lovar att raketerna ska skickas upp med tankar på Lova också och naturligtvis ALLA ÄNGLABARN,Nyårskramar Kia

2010-12-31 @ 20:54:56
Postat av: Harrieth

Endast en kvart kvar av det gamla året här i Sverige nu. Har en rislykta som jag skickar upp speciellt för LOVA i kväll!

Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! KRAMAR



2010-12-31 @ 23:52:30
Postat av: Miriam

Jag önskar dig och din familj allt gott inför 2011!

2011-01-01 @ 00:55:51
URL: http://www.meramiriam.se/
Postat av: Okunnig Ulrika

Har följt din blogg från och till och röstat på bilden av Lova förra året, ibland har din blogg haft lösen och då blir jag ställd och vet inte hur man gör och nu tänker jag fråga dej om en sak och hoppas att du vill svara. Jag brukar läsa en blogg som heter emilbenjamin, idag när jag skulle gå in på bloggen så skall man skriva användarnamn och lösenord, jag skrev den signatur jag använder till den bloggen och så skrev jag ett lösenord och så klickade jag på skicka och trodde då att det jag skrivit skulle sändas iväg och så skulle Emils mamma se att det var en signatur hon kände igen och så skulle jag bli godkänd, men inget hände när jag klickade på SKICKA så jag gör väl fel.....kan du säga hur man gör eftersom du också har haft lösen till din blogg.

2011-02-09 @ 22:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0