LOVA HAR KRAMPAT

Lova fick åka in med kramper idag till sjukhuset, maken var ensam med barnen och jag hade varit med en vän i stan så jag mötte upp dom vid sjukhuset då det blev närmast för mig då jag redan befann mig 5 minuters bilfärd från sjukan. Vi är alla hemma just nu men vi får se hur helgen blir. Fy det tar aldrig slut, när man har haft det bra ett tag skall det bli piss igen såklart. Undrar hur helgen blir nu då, vill inte ens veta tror jag.



Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Hittade din blogg via en tråd på Familjeliv, och har nu spenderat de senaste 2 timmarna med att läsa om Lova's och er kamp mot sjukdomen. Har läst vartenda inlägg i hennes kategori, från start till nu. Det är en väldigt fin liten flicka ni har! Alvin är för himla söt han också, vilka ögon! :)



Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga, men jag beundrar er allihop för allt ni orkar göra, att ni orkar leva ett vanligt liv trots den här sjukdomen och allt vad den innebär. Speciellt beundrar jag Lova som ändå (om än för korta stunder) orkar vara den glada och busiga 6åringen hon alltid borde få vara. Att läsa om när hon blandat ut din dryck med salt, peppar & oboy fick mig att le! Jag önskar ni fick ha det så varje dag.



Jag kommer fortsätta följa din blogg och eran kamp mot den här fruktansvärda sjukdomen. Ta hand om varandra, och jag hoppas helgen blir bra, trots vad som hänt nu idag. Vem vet, kanske blir ni positivt överraskad och får en riktigt underbar helg, även om kanske oddsen talar emot det just nu!



Många kramar

Linda

2010-02-19 @ 20:47:21
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Anki

Kram till er ALLA!

2010-02-19 @ 21:25:40
Postat av: Moa

Men usch, inte igen :( Vad beror kramperna på? Trycker tumören på annat än synnerven eller är det en biverkning av cellgifterna?

Kram!

2010-02-20 @ 13:42:32
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Carina

Hoppas hon inte krampar mera under helgen så att ni får en lugn helg, eller att det iaf lugnar sig så ni kan ha lite ro.

Styrkekramar till er!

2010-02-20 @ 17:00:48
Postat av: Sassa (Albins och Edvins mamma)

Hoppas, ohppas, hoppas att resten av helgen går bättre! Håller tummarna! Allt gott till er!

2010-02-20 @ 20:01:19
Postat av: Jossan

Är det cellgifterna som gör att hon får kramper eller vad säger läkarna? Oträckt! Tänker på er!

2010-02-21 @ 14:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0