PROVSVAR IMORGON

Imorgon får vi provsvaren på Lovas röntgen. Hon skulle ju fasta och få narkos men igen fastade hon i onödan för hon behövde inte alls sövas. Mötte en glad Lova då jag och sonen kom tillbaka från en shoppingrunda i centrum där vi hunnit äta lunch på pasta/pizza restaurangen Rififi.


Lova har fått en dos med cellgifter och den startades upp redan kl 06 imorse, nu inkommande morgon så sätts dos 2 igång.  Är inte så jätteroligt med så tidig uppstart av medicinerna men om de hjälper är det värt det men man föredrar ju ett senare klockslag av mer humanitära skäl. Lova är ju trött, alla är trötta 06 på morgonen. Och maskinen skriker och piper högt efter 10-15 minuter och blinkar då det är färdigt.
Vi börjar längta hem redan såklart. Och strålningskliniken blev det heller inget besök till denna gång.
Har inte fotat något alls idag men mest för att man inte alltid tänker på det eller hinner släpa runt kameran.Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas ni får positiva svar på röntgen! Tycker också det var kämpigt med maskiner som lät och folk som kom in på rummet, men på nåt konstigt vis vande man sig ändå...Känns konstigt nu när vi inte varit inlagda i Uppsala sen i oktober, men skönt! Ha det bra!

2010-02-04 @ 15:27:08
URL: http://edlundcamilla6.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0