LOVA NYTT

Lova fick komma på synkontroll redan idag. Det hade gått bra och hon såg en aningens bättre igen nu, en rad mer såg hon, 4 stycken för att vara korrekt, så nu skulle hon ha svagare glasögon igen.
Uppsala diskuterar fortfarande hennes syn och hennes behandlingar, och de funderar på det där med strålning, skall dom eller skall dom inte. Det fanns vissa risker och är de värda att tas osv.


Vi får se nu vad som händer bara då hennes nya cytobehandling med Sendoxanen precis påbörjats. Nästa gång vi åker till Uppsala skall vi stanna 3 dygn bara för att det är "sköljdropp" i 24 timmar också efter behandlingen, nu hjälper det tydligen inte bara att dricka så förra gången hade hon dropp 24 timmar och fick beöska toaletten massore av gånger och det skulle kissas i en sorts "skål" i wc. Ja, det var väl det vi vet just nu om Lovas syn.

Kommentarer
Postat av: Carina

Oj va bra att hon ser bättre iaf :) men om man får ställa frågan, ni får väl hjälp med inköpen av glasögon? För de e ju ganska dyra o hon fick ju just ett par, missförstå mig inte, e ju själv i behov av brillor så jag vet ju va det kostar, tär ju på att måsta införskaffa nya titt som tätt.

Hoppas ni får hjälp eller ersättning för det e inge kul o skaffa nya ens fast jag gör det så himla sällan :)

Kram o hoppas synförbättringen fortsätter!!

2010-01-07 @ 16:23:14
Postat av: Moa

Vad skönt att synen har blivit lite bättre! Förhoppningsvis cellgifterna som minskar på tumören :) Hur blir det med glasögon, som Carina säger så blir det ju svindyrt om ni ska behöva byta ofta? Jag har också glasögon ibland och det kostar ju en del när man väl byter dom (vilket händer med några års mellanrum för mig så det är ju inte så ofta). Samtidigt är det ju inte bra för ögonen att gå med för starka glasögon... vi andra har det ju tvärtom, att synen blir sämre. Kram!

2010-01-07 @ 21:54:39
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: Magda

Vad skönt att synen blivit lite bättre!

2010-01-07 @ 23:13:32
URL: http://magda.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0