LJUSPYSSEL

Det är inte bara vid graven jag sitter och pysslar och även min man. Med Lovas bortgång vaknade också intresset för ljus. Ljus är ju alltid vackra, och man har mest tänt dem vid speciella tillfällen. Nu brinner det allt som oftast ljus hemma hos oss. Först för Lovas minne men även för andra barn som inte längre finns ibland oss här på jorden mer.





Silverfärgad sand, glasstenar och vanliga dekorationsstenar, i en vanlig glasskål med ett boll-ljus. Mer behövs inte så känns det extra fint. Man känner sig närmare Lova ännu mer för en del av de översta stenarna är samma hon har hos sig i sin blomsterdekoration.

Har även gjort en annan ljusdekoration men av en gammal glasburk. Ständigt med Lova i tankarna.
Alvin tycker, om det gick, att Lova borde komma ner från himlen. Lilla hjärtat mitt han också. Igår var vi och åt pizza han och jag, idag var vi ut och via en blomsterhandel. Hittade en liten mini-vindsnurra som var formad som ett bi med vingar och antenner, fötter och kropp och sedan den lilla snurran. Jättesöt. Och såklart inflyttad hos Lova. Maken tyckte den var jättefin och sa att Lova skulle varit superglad om hon fått den " på riktigt ".

Kommentarer
Postat av: Karita

Ljus är väldigt fint och på något sätt rogivande. Jättefin!

Tänker på er ofta. Min äldsta dotter är lika gammal som Lova, 6½.

Kramar

2010-07-27 @ 20:24:20
URL: http://hagganhagstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad märkligt, idag har jag också gjort "ljuspyssel", i en genomskinlig skål med vita stenar och samma färg på ljuset...Fint att ha stenar som symboliserar henne, jag har en hel del stenar på balkongen, runt mina blommor som står i Anthonys hörna, dessa stenar har han plockat när vi rest...



Kram....

2010-07-27 @ 22:48:40
URL: http://anglamammaforever.blogg.se/
Postat av: Amanda<3

så fint ljus oavsett årstid är det så vackert..kramar till er

2010-07-27 @ 23:05:38
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Kia

Hittade i en stor blomsteraffär som heter Växtriket i Strömstad en katt med vindsnurra.Den var i sån brunfärgad metall.Katter var ju Simons liv,nu finns den på hans gravplats.Det är fler som satt "snurror"hos sina barn.Kan det vara våra "Änglabarn"som fixat så att det blivit så???Kram Kia

2010-07-28 @ 09:53:55
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Fint du pysslar. Vindsnurran får du fota med :-)

2010-07-28 @ 10:17:32
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anette

Log lite när jag satt här och läste att Alvin hittade en liten vindsnurra som ser ut som ett sött litet bi. För precis en sån valde våran son Eddie till lillebror Elias grav nu i somras. Tror det e bra att barnen är delaktiga i allt man gör vid graven. Vår son Eddie är alltid med och vill tvätta lillebrors sten från fågelbajs, han vill vattna och fixa med lillebrors bilar som finns där. Dottern som e 13 år går helst till Elias grav själv med sina kompisar, då vattnar de och rensar bland blommorna. Graven är sååå viktig att gå till! För oss föräldrar så vi får komma nära våra barn och för syskonen så de får komma nära sina änglasyskon.

2010-07-28 @ 19:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0