ÄR FRAMME PÅ BONKEN

Nu är vi alla 4 på bonken igen. Hela veckan är full med olika saker som skall göras. I skrivande stund är Lova på synkontroll. De har nålat porten på henne, men ingen cyto nu utan först på onsdag. Och imorgon skall hon på njurröntgen också.
Jag och Alvin sitter på rummet. Alvin kollar " Drömmarnas trädgård ".


Vädret är superfint här, solen skiner. Lite kallt men bra väder annars, ungefär som på Åland.
Bonken hade varit stängd i helgen. De skär ner på personal och allt nu. Somliga skickas till andra sjukhus också.
Mötte en bekant iallafall, en pappa med sin son. Vi träffades redan på neurologen första gången. Annars ser det lungt ut just nu, de flesta är på sina rum.
Lova skall också träffa en läkare från neurologen och diskutera om hennes mående efter förra behandlingen då hon mått så dåligt, skakat, klökts, kräkts och haft kramper och minnet sviktar massor. Vi hann liksom kliva ur taxin på barnsjukhuset och satte oss inne sedan och väntade på maken/pappa och då fråga Lova, skall vi inte åka taxi snart. Stackars gullevännen hon har så svårt ibland.
Kommentarer
Postat av: Annika

Men lilla vännen! Måste nog ta på hennes krafter att det hela tiden är så mycket kring hennes sjukdom. Ni är nog tappra som orkar med allting och med relativt gott humör.

Kämpa på!

2010-03-15 @ 13:24:51
Postat av: Moa

hej

jaa, usch vad hon ska få stå ut med... cellgifter och illamående verkar ju dessvärre höra ihop men kramper och minnesproblem känns verkligen inte bra :S som om det inte är tillräckligt liksom. hoppas det går bättre den här gången. kram!

2010-03-15 @ 17:38:38
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0