CYTON SKJUTS UPP

Cytostatikakuren skjuts upp, just nu utreds Lovas kramper och shunten är under diskussion. Bara att vänta nu.
Blir iallafall kvar till på fredag i Uppsala vad vi vet nu. EEG.n visar inga tecken på epilepsi men ändå tecken på att det förekommit kramper av något slag. Kanske hon får någon medicin mot det, vi vet ej ännu. När hon får en kramp nu får hon Stesolid. Det har hon fått förut med så det är inget nytt, jag har nog bloggat om det tidigare också.
Annars så har Lova varit på njurröntgen idag och de tar blodprover titt som tätt och svaren kommer ikväll. Den kontrollen görs för att hålla koll på allt i sig bara i samband med behandlingar och sånt. Inget fel i sig på njurarna får vi hoppas.Och ännu en nalle i Lovas samling som hon fått från sjukhuset.
En handdocka.


Kommentarer
Postat av: Moa

Vad bra att det utreds, skulle ju vara skönt att veta vad det beror på! Jag är inte så bra på biverkningar av cellgifter direkt men har väl inte hört kramper som biverkning av det innan och känns konstigt att en tumör på synnerven skulle orsaka det. KRAM! hoppas njurarna mår bra!

2010-03-16 @ 15:13:55
URL: http://legobit.bilddagboken.se
Postat av: helena sandgren

Hej igen,

Toras cellgiftseh lir också uppskjuten, idag var vi på onken och hade packat väskan med mat för att hålla igång alla timmar men fick istället veta att tora har rs-virus och satt i karantän några timmar med luftrörsvidgande och kortison för avsvällning. Kanske nästa vecka. Vi missade synundersökningen då också eftersom vi inte fick gå dit med viruset. Mkt rs i gbg just nu. Som tur har tora bra värden och orde klara denna pärs, verkar bli värre och värre och hög feber nu.

Hoppas ni får många och ra svar fr alla tester denna gång och att beh blir av.

Helena och Tora

2010-03-16 @ 17:35:41
Postat av: Amanda<3

jag tänker på er, hoppas allting går bra o att det fortsätter löpa på bra..massa kramar <3

2010-03-16 @ 22:16:48
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: unique

hahaha hoppas inte det händer mig. allergin alltsåmåste bara säga att du är otroligt stark som kämpar på med humöret uppe :)

2010-03-17 @ 07:40:35
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0