I ALLT ELÄNDE

I allt elände blir jag glad då jag ser hur många som skänkt bidrag till barncancerfondens insamling via Lovas spargris. Ungefärlig summa i skrivande stund under de senaste 4 dagarna är c.a  10.000 kronor. Fortsätt skänka pengar, skit i den där flottiga pizzan eller godispåsen. Pengarna behövs till bättre. ( Även om pizza är gott så är det godare i hjärtat att hjälpa de som behöver det ) Tack till alla er som skänker en slant eller två. 

 


Kommentarer
Postat av: Susanna Tunberg

Kan meddela att vi har satt upp vårt We Care-projekt för månaden på min arbetsplats och uppmanar alla gäster att skänka pengar.

Hoppas det kommrt funka! Jag fixar så de kommer dig tillrätta!

Kram kram

2010-03-22 @ 14:45:43
Postat av: mickiz

Jag vet inte vad man ska säga. Sitter här och försöker hålla tårarna tillbaka, men det är omöjligt. Har fortfarande minnet av dej som höggravid me Lova i magen. Lycklig. Det är orättvist. Kramar i mängder till hela familjen.

2010-03-22 @ 14:56:56
URL: http://baramickiz.blogspot.com
Postat av: Madicken

Jag följer din blogg dagligen (som du säkert vet) och har så gjort länge, jag undrar en sak, är det okej om jag länkar till Lovas spargris i min blogg?Vill du inte det så gör jag det inte, tycker du det är okej så gör jag det med några få ord om varför (finns ju inga ord som kan beskriva Lovas sjukdom rättvist mer än att den är från helvetet)många styrkekramar Ts Mamma

2010-03-22 @ 17:17:47
URL: http://abimopectore2010.blogspot.com/
Postat av: Marie

Känner inte dig, men ha följt din blogg ett tag...Jag klara inte av att hålla tårarna tillbaka när jag läser om lilla Lova, så fin, så söt och så oskyldig... Jag hoppas på ett mirakel!

Fortsätt måla hennes naglar, låt henne va den prinsessa hon ser ut att vara. ta vara på varann!

Många tankar till Lova och hela hennes familj.( ha lagt en länk till Lovas spargris på min blogg )

2010-03-22 @ 18:41:31
URL: http://andersson.ax
Postat av: Magdalena

Tänker på er varje dag och inser att livet är så fruktansvärt orättvist. Har funderat några dagar nu och ville kolla med dig om det är ok att länka till lovas spargris i min blogg ?? Känner att jag vill göra ngt ...... Cancer är det värsta ordet som finns ..... har haft det nära mig flera gånger. Min bror har haft leuekemi men klarade sig, min kusin hade bröstcancer och överlevde inte ....hon lämnade efter sig 3 barn och den minsta var bara 4 år då ....Tänker på er ta hand varandra många kramar Magdalena

2010-03-22 @ 19:59:37
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/
Postat av: Fabienne

Fruktansvärt att läsa om era senaste dagarna!Önskar er all styrka att klara era kommade dagar, veckor och Förhoppningsvis månader tillsammanS! O fram för allt hoppas jag att Lova får det så bra som möjligt utan allt för mycket smärta!!!

2010-03-23 @ 09:05:47
Postat av: Sofi

Har följt din blogg en längre tid utan att lämna spår efter mig, och tårarna går inte längre att hålla tillbaka.Att skänka pengar till något så viktigt ändamål behöver inte ens tänkas igenom, det är så självklart att alla borde göra det.

Det är det minsta jag kan göra för er.Varma hälsningar Sophie

2010-03-23 @ 21:40:34
URL: http://hemmahossofi.blogspot.com/
Postat av: Mad

Jag har en insamling på min blogg också! Håller helt med dig om att man ska skippa pizzan och skänka en till Barncancerfonden.

2010-03-24 @ 12:24:24
URL: http://mamamad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0